@hakimim_25 50 kişi sınava girecek zaten 1 kişi ben varım , kaldı 49 . Matematiğim kuvvetlidir

boreas tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
önemli duyuru
Arkadaşlar Erzincan için sınava girecek diğer 49 kişiye sesleniyorumlütfen sınava kasmayin , bende kasmiycam zaten hiç çalismadim .
-
@MerveKDM az kişiye seslenmesi kolay oluyor
tek tek bulucam. İstanbula falan başvurmadim iyi ki
-
Çok yararli bı forum
ben imece yi eskiden köylüler arasında yardımlaşma saniyodum
-
@Obra obradovic kardeşim bu öyle değil ki , senin dediğin kurum . Adamlar buna mahal vermemek için virgülden sonra 5 haneyi bile hesaplamislar
boreas tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
Başvuru yapan arkadaşlarım diploma fotokopisini kabul ediyorlar mı ?
-
RE: Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
3 ayrı ilan var , zabıt katibi, icra ve ikm nin olduğu. Bunların sözlü sınav günü aynı güne denk geliyor. Bunların hepsine başvurmak mümkün değil mi ?
-
Arkadaşlar bu arayıp sorma mevzunu biraz abartılı buluyorum. Arayıp sıkıştıralim gibi düşünebilirsiniz ama aylarca bekledikten sonra 1-2 gün beklenmeli.
-
Son hafta çıkmış çalışmak önemli bence , konuya ne derece konsantre olabiliriz ...
-
etkinlik
Erzin'CAN yoldaslarimla bir aile gibi olduğumuzu düşünüyorum. Henüz birine dahi ulasamasam da. Ayın 14 unde saat 10 da sizleri bu ilan geç geldiği için Kızılay'a eyleme davet ediyorum. Hakkımızı savunalim. -
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar son kez yazıyorum işletme iktisadindan notum var 8 sayfalik imece den çıkarmıştım hep isteyen varsa özelden e mailini atsın mesajını gormedigim varsa tekrar mesaj atsın çok altta kalan olmuş sanırım foruma girmem iki hafta batan geminin mallarinda son dağıtım haberiniz olsun
-
@Obra obradovic kardeşim bu öyle değil ki , senin dediğin kurum . Adamlar buna mahal vermemek için virgülden sonra 5 haneyi bile hesaplamislar
-
@hakimim_25 50 kişi sınava girecek zaten 1 kişi ben varım , kaldı 49 . Matematiğim kuvvetlidir
-
Çok yararli bı forum
ben imece yi eskiden köylüler arasında yardımlaşma saniyodum