@davetsiz kpss+giriş sınavı(eleme+yazılı+mülakat)
rayid tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@hayalimsgk hocam aciklama yapmasinlar bence.okudukca kanım donuyor resmen.arazi deyince bunlar dutluk anliyor.
-
@oguzidane bence oralar yüksek kapatacak 77-78 gibi çünkü neresi en düşük kapatacak gözüyle bakılırsa oraya rağbet olur.
-
şuraya puanımı ve sıralamamı yazayım belki birilerine yol gösterici olur.(2016----->81,42544----->7187)(2015----->80,59376----->5629)
-
@antimadde bence gir sınava hocam hem sorular aciklanmiyor artik hemde bir kez sinava girmeyince devami gelebiliyor.ben 2015 guy ve mhuya konularim cok eksik diye girmedim sonra ayni sebepten vmy yede girmedim. yds ve alesede basvurup girmedim.yazin ilgoc acildi onada basvurup girmedim. 2016 sayistay sinavina son 1.5 ay hazirlanmaya basladim nerdeyse butun dersler 0 di.mikro ve kamu hukuku bitmisti makro ve ozel hukuk yarimdi ticaret ve para banka hic yoktu. 2 hafta kalmisti maliyeyede son 1 hafta calisacaktim.hic soru cozmeden sadece konu calisiyordum. sonra girmekten vazgectim calismayi biraktim. sinav sabahi babam hadi seni sinava gotureyim dedi mecbur gittim. yaklasik 80 puan aldim elendim. son 2 hafta calismayi birakmasam yada vergi ve butce calissam kesin kazanirdim o derslerden 0 cektim. idari hakimligede basvurup girmedim.sgk denetmenligi mulakatinada gitmedim. bu yil yine konularim cok eksik ama girecem guya.
-
@guyman herkesin dilinde kul hakkı ama gel görki torpilsiz işe girmek imkansiza yakin, kesin senin REFERANSINDA yoktur.
-
@MerveKDM yollari geceden kapatir polis erken gelmenin faydasi olmaz o acidan. haberlere baktim tandoganda ciftciler eylem yapacakmis sadece tandogan meydanini kapatirlar . gazi egitimin onunden gecen konya-samsun (mevlana bulvarı) yolu aciktir ayni zamanda celal bayar bulvari bandirma sokak uzeriden ulasimda acik olur. yinede alternatif olarak ankaray guzergahı belirle.
-
@Mimar yeni tren garinin onunden gecen celal bayar bulvari acik dolmusa binersen 3 dk surer. yuyuyerek 20~25dk
-
@safiTÜRK69 bende (20-10)*10,000=100,000 buldum.
-
RE: 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
@RootofAllEvil degilim daha 40 sayfa coğrafya 200 sayfa tarih notu okumam lazım.
rayid tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@kismetnasip sabahtan aksama kadar seni mi pohpohlayacaz. kendi dusuncelerimizi soyleyemeyecekmiyiz. burdada istedikleri yazilmayinca forumdan attirmaya calisan ''adminler goreveciler'' peyda oldu.
-
@V_FoR_VendettA sinavim iyi gecmedi hatta daha acik konusayim 80-83 arasi bekliyorum. ne matematigi nede muhasebeyi yetistirebildim ama bakis acim su adam benden hizli dusunuyorsa bi zahmet onume gecsin.
-
@Obra neden 5 biliyormusun.sinava 130.000 kisi giriyor calisip giren 10.000 kisi. ayni mantikla ortalama 5 den 5.5 e yukselince aslinda o calismayan 120000 kisi ayni neti yapmis calisanlar 5 er net artirmis oluyor.
-
@RootofAllEvil yetistiremedim diyenler kac tane yatistiremediginden bahsetmiyor. 1 tane yetistiremeyen bile agliyor.iktisatta herkesin yapabilecegi en az 20 soru vardi zaten. millet cikmis soru istiyor baska soru gormek istemiyor.guyda bile sinav zor diyenler oldu halbuki sinav asiri kolaydi sadece cikmis soru azdi. kimi duysam 80-90 arasi net yapmis cunku her sinavda yaklasik 25 tane kolay soru vardu. gecen yila gore 83-87 arasi puan ediyor 70 civari gygk ile.
-
@Antimülakat bu yeni sistemde belki 85 ler is yapabilir
-
@RootofAllEvil 2.soruda sürekli-süreksiz mi süreli-süresiz mi vardi siklarda
-
@kombassankoma bende asiri istikrar diye sallamasim.
-
mali sürüklenmenin cevabi neydi?
-
@sbf12345 hocam teşekkür ederim maalesef benim bildiklerimde bunlar arasinda aklima yeni bisey gelmiyor.
-
@sbf12345 hocam paylasirsan ekleme yapmaya calisirim.