2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@oguzhan06 Mardin yıldızlı pekiyi hakediyo. Nusaybin bombaları daha çekici geliyor.
-
Biri bana anlatsın lütfen
(sadece bilgilenme amaçlı abuk subuk şeyler yazmayın) özellikle siz yöneticiler @paretowilfredo @safiTÜRK69 @Antimülakatbu yıl sıralamaların gerilemiş olması tek il seçme sıkıntısının derecesini arttırdı. Bu ilanın gelmesi için günler geceler aylarca bekledik ve çok yaklaşmışken kimse bu fırsatı kaybetmek istemiyor. O yüzden herkesin kendine göre felaket senaryosu var
Mesela bunlardan biri
85 almış birinin sıralaması 2400 lerde
Antalya yazmak istiyor ve kadroya bakıyor
Kadro 85 kişi
5 katı kurum sınavı 425 kişi
Ve ve ve düşünüyor diyor ki acaba benden önceki 2399 kişiden 425 i burayı yazsa ben açıkta kalır mıyım? Durum bu halde şuanda.tecrübelerinize dayanarak bunun böyle olamıcağını anlacağımız dilden anlatırmısınız
-
Tekirdağ kocaeli düşünen varmı
-
Evet bugun de Şanlıurfa'lı olmaya karar verdim. varsa bi dal tahmin, yorum alırım
-
@selda 80.3 tekirdağ ama belki son gün cesareti ile bursa yazabilirim
-
Bnim puanım 78lerde bnde kara kara düşünüyorum. Dedim kocaeli tekirdağ şansım olurmu.
-
@Hannibal hocam sizin memleketmi tekirdağ
-
@miss-smith olmaz oyle birşey ya kendi kendinize dert ediyorsunuz komplo teorileri üretiyorsunuz
-
@miss-smith Durum böyle olabilir.:)
-
@marslı bak dikkat et diorum ki öyle bişey olamayacağını bize anlatın
-
@safiTÜRK69 öyle bişey olmamış bu zamana kadar bakıyorum 2013 2014 2015 sınavında ama ya bu yıl olursa paronayaklığı var burda facebookta diğer forumlarda yandı beyinler yandı
-
@selda çanakkale
-
@miss-smith anlatılmaz yaşanır
-
@miss-smith hocam bu hesabı herkes yanlış yapıyor. Nedenini birlikte konuşalım:
Gelir Uzman Yardımcılığı geçtiğimiz alımda 4.002 kişi İstanbul: 77,664
2.000 kişi Ankara: 79,379
1.100 Bursa: 73,831. Puanda kaldı. Peki, bu istatistiklere göre bu kişilerin sıralaması kaçtı?Bu sene KPSS P35 puanının yükseldiğini bile hesaba katsak, yaklaşık yükselme 1,1 ile 1,7 puan arasında yükselme oldu. Buna bu sene gelmeyen sınavlar ve atamaların düşük olması nedeniyle GUY dışında bir kadro istemesine rağmen atanamayan 1.000 kişilik bir kontenjanın karşılığı olan 0,4 puanı da ilave edelim. Puan yükselmesinin karşılığı en fazla 1,5 ile 2,1 arasında olacak anlamına gelir.
Bu durumda hangi il yüksek kapatır? Hangi ilin tercihleri yüksek olur? Bunu bilmemin imkanı yok ama geçen yıl olan verilerden hareketle, en yüksek kapatan yer, tercih yoğunluğu bile söz konusu olsa 82'lerin üstüne çok fazla çıkmaması gerekiyor. En düşük kapatan yerin de yine 75'lerde hatta yine tercih çarpıklığı ve alımın geçen yıla göre 250 kişi fazla olması nedeniyle daha da altında bir puana düşebilir. Puan konusunda bana analiz yaptırman gözünüzü sevem, birisi çıkacak spekülatör, vebalmetreyi açmış yine iş başında diyecek canım sıkılacak.
Bu arada bakın tekrar söylüyorum tercih çarpıklığı GUY'da çok yüksek oluyor. Bu verdiğim puanlar sadece geçtiğimiz yıl taban puanları ile bu sene ki artış sonucu oluşabilecek puanlara yönelik basit bir analiz.
-
Hiç konuşulmayan iller var acaba neden
-
bende 3 yıldır bu işin içindeyim 4'e girdik sayılır en son İstanbul guydan elendim yazmayacağım bu sefer İstanbul'u Öncelikle sizlere tavsiyem facedeki yorumlara felan aldanmayın sallama puanlarla milletin aklını karıştırıyorlar maalesef.En son alımda az il olmasına rağmen Bursa ve Antalya herkesi şaşırttı bu sefer de iller daha fazla yine süprizler yaşanabilir.Yüksek kapatacak yerler belli zaten puanı kritik olan arkadaşlar illeri haritaya yerleştirsinler gözden kaçan nispeten düşük kapatacak illeri tahmin edebilirler herkesin hakkında hayırlısı olsun inş.
-
@Antimülakat açıklama süper Bu açıklamayı beyninin ve kalbinin yanmış yeri ile okuyanda tedavi olsun . Bu arada malumlara bakim dedim neler oluyor seviye yerlerde küfürler gırlaaaa.
İlk iki gün illerin heycanı ile burda olan hafif gerginlik ki olur o kadar onu haricinde maşallah foruma -
Biz 90 üstü puanı olan 26 arkadaş Bursa yazmaya karar verdik. Siz yazmayın bence.
-
-
Benim çevremde maksimum 3 Alancı arkadaş var. Hepimiz ili farklı Bu sözü ilk çıkaran arkadaşa söylüyorum bu kadar basitçe şeylerle gelme biraz daha orjinal ol