2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Hayallerimi çaldılar yoksa ben mi izin verdim? (Hiclige sürüklenen bir genç )Tebrikler " buna sebep olanlar" / kazanan arkadaşlara gönülden başarılar.
-
![alt metni](görsel url)
-
![alt metni](görsel url)
-
İllerin puanları epey yüksek kapatmış. Ankara ve İstanbulun yüksek puanlıları diğer illere yönelmiş.
-
Arkadaşlar bu kadar ver yansın yapmayın. En fazla ailenize haftalık 30 40 lira harçlığınız, sofraya koydukları fazladan bir tabak ve dersaneniz giyiminiz kitabınız için verdikleri ve vermek zorunda oldukları paralardır masrafınız külfetiniz ki çoğu kişi için bu böyle bile değildir 20 lirayla geçinir dersaneye gitmez kitabı vardır hiçbir masrafı olmaz hayal kırıklığı yaşatmaktan başka. Mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler. Kıl payı kaçıranlar, 4-5 senelik emeğimdi diyenler bir düşünsün düne nazaran ne kaybettik. En azından hayattayız be abi bu da bişey diyerek gülmeliyiz ve hem kazananlar hem kaybedenler olarak yapmamız gereken kahvemizi alıp derse oturmak ben kaybettim emin olun gram mutsuz değilim ohh kafam rahat hukukta çok eksiğim vardı zaten iyi oldu şimdi onları tamamlarım diye avutuyorum kendimi sizde güzel bakın, güzel olsun. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
-
Selamun Aleykum arkadaşlar. Uzun zaman önce foruma üye olmuştum bilenler bilir ama başvuru süresince biraz uzak kalmayı tercih ettim. Zira geride bıraktığım 3 sene de yanlış tercih yüzünden puanlarım heba olmuştu bu sene de aynı hüsranı yaşamamak adına bu kararı almıştım ama 4. sene de de nasip olmadı. Kazanan arkadaşları yürekten tebrik ederim. Dilerim gerçekten liyakati olan kardeşlerimiz yolu başarıyla sonlandırır.
-
Arkadaşlar 79,5-80 puan aralığındaki bir kaç arkadaş sıralamada kaçıncı olduğunu yazabilir mi rica etsem
-
@samuelson. 8 veya 9 bin.civari denilmisti
-
@sç bendeki de 2015 basım insanı kötü hissettiriyor 4t
-
76.4 le istanbul yazdım. Gittim urfa olarak son gün değiştirdim.ne bahtsızlık var anlamadım.
-
-
@eyvah1 aslına bakarsınız resim gayet iyimser zira kanaatimce ekmek artık arslanın midesinde..
-
Birisi yeni bir başlık mi açsa guy- kpss-guy die hayallerimiz bugün söndü ama umudumuz hep var..
-
Öncelikle herkese gecmiş olsun . İnsanlar ürür konusur bunlara kulak asmamak gerektiğini gönlünüzden gecsn yeri yazmanız gerektğini herkes belirtmiş. Ankaranın yükssk kapatacağını söyleyen insana kızmaya gerek yok genel kanı buydu kabul etmek lazım asıl olan belli bir seviyede bir insanı boyle söylemlerin etkilememesi gerek. Bu yüzden günah kecisi aramak yerine sağlık olsun demek en güzeli. Elbet zor bir durum ama hic birseyin sonu değil. 4 de 1 in basarılı olabileceği en yakın arkadaşınla yarısacağın bir sınav maalesef. Kurum sınavına girene yada mülakat ta elenene para vermiyorlar. Aksine harcadığınla kalıyosun can sıkmayın yola devam edin
-
@ksavdliybncıkymk arkadasim tebrik ederim seni demin buna benzer cumleler yazip sildim: ) icimi okudun sanki.
-
Arkadaşlar ben ilk kez gircem bu sınava başvuru falan yapmıyacakmıyız para yatırma...ilanda şuan göremedim de
-
arkadaşlar kpss için hangi yayın denemelerini önerirsiniz? fikir belirtir misiniz lütfenn
-
@göral bencede güzel farkli ve zor sorular var ama çokça hatalı o yüzden cok takma netleri çözmeye devam guzel bilgiler var
-
@meltem_90 alırken 40'lı mı 30'lu mu buna dikkat etmek lazım. Pegem'in denemesine iyi diyorlar. Aldım ama henüz sıra gelmedi. Uzman kariyer 7'li kolay gibi geldi bana. Muratınki de zor geldi.
-
@Obra aynen zaten birini sipariş etmiştim 2017 yazmışlardı kitapseçte, ama sorular 30 luydu iade ettim bi hışım:) 40 lı alacağım