2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun..kazanamayanlar nasil bir duyguda çok iyi biliyorum burdaki herkes ne derse desin boş insanin içi içini yer çünkü sistem adaletsiz.evet bende istanbulu tercih etmiştim rabbime hamd olsun geldi.ama bir yanim üzgün cunku benim gibi senelerce emek veren insanlarin bekledigi rizik kapisi oynanan kumarla yüzlerine kapandi bu ağır hemde çok..ama biz yinede her şerde bir hayir var diyelim isyan etmeyelim benim sözüm burdaki,faceteki bu Allah korkusu olmayan insanlara hani şu istanbula yanaşmayin diyen ankara 85 diyenler falan bu formdada var hatta birisinin şuan gönderisini okudum üzülmüş kendince denyo! Ama ben kac tane mesajini okudum devamli istanbulu yazmayin dedi millete burda yuksek kapatcak dedi yapmayin lan yapmayin bu fitneyle fesatla işiniz rast gitmez vallahi gitmez kalbinizi temiz tutun milletin ekmegiyle oynamaya calişmayin. Kaybeden kardeşlerimde canini sikmasin her gecenin elbet bir sabahi vardir...hani diolar ya "Rizkimi veren hüdadir kula minnet eylemem..."
-
@ddguy dayanacak güç kalmadı hocam puan mı dersen puan var ama bir erkek ağlarmı hiç derler ya çok güzel ağlarmış bıkmadan ama sen bırakma sonbaharın güzel bahar olur inşAllah..
-
@anatolia hepimizin de güzel olur inşaAllah kardeşim herkes çok emek vardı gücünü toparla sende bugün dinlenelim yarın yine calisalim Rabbim bizdeki gücü görmüş ki tekrar imtihan a soktu sende toparlan
-
Sistemin mantıkdışı olması sebebiyle kıl payı kaçıran arkadaşlara çok üzüldüm. Fakat yapacak bir şey yok. Belki iki üç sene sonra guyu verseler istemeyeceksiniz. Mhuy var muy var. Çalışmaya devam edin ve bu işin sonu yok. Ben 2011'den beri bu işin içindeyim. Kazansam da durmayı düşünmüyorum. Siz de pes etmeyin.
-
Sgk dan sonra buda virgüllerle olmadı ya nasip diyorum. .. Fakat İKİ ÇİFT LAFIM VAR! 1: sgk açıklanmayan müfettiş sonuçları yüzünden virgülle kaçtı buda açıklanmayan sgk etkisiyle virgülle kaçtı aylarca 300 kişinin sonucunu açıklayamayan pek muhterem yetkililer hepinize saygılarımı sunuyorum. . 2: yok Şampiyonlar Ligi yok düzce yazın kimse yazmıyor başlığı yok İstanbul tarihinin en yüksek puanıyla kapatır saçmalıklarını yapan spekülatörler inş. Hepiniz kurum sınavında elenirsiniz. 3: söylemeden geçemeyeceğim ankara başlığına müdahele edilseydi küçük iller bu kadar yülselmezdi sayın SITE YÖNETİMİ özellikle spekülatif yorumlar açısından kötü bir sınav verdiniz sizede saygılar ... kimseyi dolandırmadan sınava girmeye hak kazanan herkese içten başarılar ...
-
@göral 4t de bence normal sacma sapan sorular ve yanlış sorular var bendeki 2015 basim
-
@siyahbeyaz Dostum bizim buna gerçek anlamda müdahale şansımızı ne kadar görüyorsun? Bunun çok ciddi bir sosyal medya ayağı var, her yerde ciddi müdahalelerde bulunan sürekli belli şeyleri pompalayan onlarca insan var. Biz burada sustursak, durdursak başka yerde bu devam edecekti. Kaldı ki; Ankara'nın Antalya'dan Bursa'dan düşük kapatabileceğini bu sonuçlar gelene dek kimse öngöremezdi. Herkesin hemen herkesin mutabık olduğu yüksek puanlı il Ankara düşük puanlı il İstanbul'du.
Bu noktada haksızlık ettiğinizi düşünüyorum bize.%10 luk bir etki için %100 lük sorumluluğu bize yüklemeniz adilane değil. -
@ddguy gücüm kalmadı hocam öldürmüyor ama tedavisi olmayan hastalığım var bununla mı uğraşayım baba parası yememek için hayatla mı mücadele edeyim 2007 den beri hayatım karanlıklar içinde geçiyor ona mı yanayım bana en güzel hediye ölüm olacak inşAllah yolun iyi olur arkadaşım..
-
@paretowilfredo sizin hiç bir suçunuz yok sizi kimler suçluyorsa bizler yanınızdayız hocam elinden geleni yaptın seninde yolun iyi olur inşAllah hocam
-
Bu yil hocalarin yaplaştigi puan listeleri çok etkiledi.gecen yil insanlari istanbula yönlendirenlerin olayi bu sefer ters etki yaratti.herkes kaçti istanbuldan bence.
Örümcek ağı formulü oldu bildigin -
@anatolia tovbe de ölüm istemek ne haddimize hocam sabret
-
@paretowilfredo dostum anket yapıldığında nasıl müdahale ettiniz ?? Ozaman bu söyledikleriniz geçerli değilmiydi? Kusura bakmayın ama dükkan sizin ise kontrol de sizde olmalı.. Ayrıca benimki dostane bir yapıcı eleştiri yıkıcı değil .. yaptığınız yüzlerce güzel iş var her seferinde takdir kazanıyorsunuz Hepimizden ama bu sefer bence guy tercih sürecinde eleştiriyi hak ettiniz saygılarımla. .
-
@paretowilfredo tekrar KPSS sonrası guy acilirmi böyle bir beklenti varmi boşuna KPSS girmeyelim
-
Arkadaşlar yapmayın @paretowilfredo hiç bi zaman insanı yonlendirmedi burda bi kaç insan yaptı yapanları Rabbim gördü kimisini yasakladilar ama Burası binlere hitap eden bi platform yapacak bi şey yok kimse destek olmazken bu insanlar bize destek oldu kaybeden sabret sin elbet güzel bi kapı açılır
-
@ddguy hocam yazdıklarımı okursan ona kimse yi yönlendirdin diyen yok zaten ! Ankara başlığına müdahele edilmeliydi alenen o dediğin 3 5 kişiye müdahele edilmeliydi bunu söylüyoruz yönetim dekiler bizim arkadaşımız merak etmeyin sizden önce ben laf söyletmem onlara ama eleştiri yapabilmeliyiz. .. saygılarımla
-
@ddguy kesinlikle mülakatta kaybetmek daha kötü emin ol bunu sana söylüyoruz bizi anlamıyorsun belki ama Allah sana hepsinin mutluluğunu aynı anda yaşatsın inşallah
-
@ekonomistt1 Allah razı olsun hocam dualarım sizinle Allah hepinize nasip etsin inşaAllah iyi çalışın gruptan fireyi verdik siz bari kurtarın
-
Eleştiri yapılmalı tabi ki ama şu da unutulmamalı gerek burada gerek facebook sayfalarında kimse kimsenin tahminlerine kulak asmasın buna hocalarınız da dahil diyen aklı selim tecrübeli arkadaşlar dinlenilmeliydi.Biri orda anket yapıyor biri başka yerde GUY gibi spekülasyona açık bir sınavda hala neden çevreye göre hareket ediliyor.Oysa ki bunun örneğini son guyda bile yaşadık..
Neyse giremeyen arkadaşlar geçmiş olsun inşallah ekim kasımda bir sınav daha açılır ve daha güzel puanlarla içinizden gelen şehri gönül rahatlığıyla yazarsınız.
-
@ddguy inşallah hocam inşallah
-
Olmadi benim, moralim bozuldu baya.. hevesim kacti. Sinava girebilecek arkadaslara basarilar dilerim insallah kazanirlar. Bana ve benim durumumda olan arkadaslara da sabir dilemekten baska yapcak bisey yok