kelimelerin bittiği noktadayım artık herşeyi bırakma noktasına geldim hayattan kopmak noktasındayım ve kopmak istiyorum artık, iki kere tek soruyla mülakata kalamamı dersin iki kere kıl payı listeye girememe dersin sevdiğimin mi dersin onu da eller almış yolunuz açık olsun listeye girenler Allah yar ve yardımcınız olsun hakkınız helal edin..
anatolia tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@ddguy @Priss çok sağolun hocam bu bilgilerinle inşAllah herşey dediğiniz gibi olur inşAllah tekrardan saolun..
-
@ddguy sende bırakma arkadaşım pes etme o göz yaşlarını elbet Yüce Rabbim karşılığını verecek bu meslekte vermese bile başka konularda elbet sana güzel günler verecektir..
anatolia tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@ddguy @Priss çok sağolun hocam bu bilgilerinle inşAllah herşey dediğiniz gibi olur inşAllah tekrardan saolun..
-
@83istanbul hocam kim o kişi ?? Allahından bulsunlar öteki tarafta elbet yüzleşilecek bunlar :(((
-
@paretowilfredo sizin hiç bir suçunuz yok sizi kimler suçluyorsa bizler yanınızdayız hocam elinden geleni yaptın seninde yolun iyi olur inşAllah hocam
-
@ddguy gücüm kalmadı hocam öldürmüyor ama tedavisi olmayan hastalığım var bununla mı uğraşayım baba parası yememek için hayatla mı mücadele edeyim 2007 den beri hayatım karanlıklar içinde geçiyor ona mı yanayım bana en güzel hediye ölüm olacak inşAllah yolun iyi olur arkadaşım..
-
@ddguy dayanacak güç kalmadı hocam puan mı dersen puan var ama bir erkek ağlarmı hiç derler ya çok güzel ağlarmış bıkmadan ama sen bırakma sonbaharın güzel bahar olur inşAllah..
-
@ddguy sende bırakma arkadaşım pes etme o göz yaşlarını elbet Yüce Rabbim karşılığını verecek bu meslekte vermese bile başka konularda elbet sana güzel günler verecektir..
-
kelimelerin bittiği noktadayım artık herşeyi bırakma noktasına geldim hayattan kopmak noktasındayım ve kopmak istiyorum artık, iki kere tek soruyla mülakata kalamamı dersin iki kere kıl payı listeye girememe dersin sevdiğimin mi dersin onu da eller almış yolunuz açık olsun listeye girenler Allah yar ve yardımcınız olsun hakkınız helal edin..