2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@zamangeciyor böyle Kişiler en hafif tabirle karaktersizdir.
-
Gereken her şey söylenmiş sanırım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Kazanan arkadaşlar kalacak yerlerinizi şimdiden ayarlayın, zor durumda kalmayın. Misafirhaneler doluluk seviyesine ulaşmış.
-
@paretowilfredo Hocam ben seni Evelden beri takip ediyorum.İyi niyetinden zerre kadar şüphem yok.Ama bu süreçte seni hiç göremedik.Seninde haklı hezeyanların var.Sende haklısın.Ama şu anda hayalleri yıkılan birçok arkadaşımız varken sıcasıcağına,ben şunu öngörüyordum demen olmadı Hocam.Burda birçok kişi sizi seviyor sayıyor.Bende dahil.Biz yazar olarak hakarete küfre mağruz kaldık ses etmedik.Keşke sizlerinde haklı çıktığı bu durumu arkadaşlara anlatabilecek bir şekilde dilimiz dönseydi.Ben çok üzgünüm cidden.Giremeyen arkadaşlar hakkını helal etsinler.
-
@karakalpaklı hocam snde durumlar nasıl
-
@senendeksi .............
-
Arkadaşlar bende yıkılanlardanim kimin kalbini kirdiysam hakkını helal etsin demekki bi yerde Günahım var olmadı kendimi toparlamaya çalışıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun girmeye hak kazanan herkesin yardımcısı olsun diyecek başka bi şey bulamıyorum
-
Antalya kacla kapadi
-
@şengüll 82,2
-
@angarabebesi Iyi çok şükür. Istanbul yazmıştım zaten. Ama iyi ki Bursa'dan vazgeçmişim. Virgülle falan kazanırdım.
-
Çok ilin açılması istanbulu düşürdü herkes kaçtı bu guyun hikayesi bu. İstanbul çekmeyince yüksekleri diğer illere yansıdı.
-
@karakalpaklı iyi valla sevindim yolumuz açık olsun
-
@ddguy Günah değil, nasip de. Daha iyileri olur inşallah.
-
@maliyeci123 rize yazmayacak mıydın sen hocam keşke vazgeçmeseydin
-
Yazıktır günahtır puanı 80-82 olan sınava giremiyor. Bence etkinliklerden önce sistemin değişmesi için uğraşmamız lazım.
-
@napsak rizede torpil olur dediler 81 puana her yer gelir dediler rahat ol dediler bu sistemin Allh belasını versin
-
İnsaAllah çok daha iyisi nasip olucak, ilangelsin diye verdiğin emeğe sahitiz. Çoğumuz yine ilan bekleyeceğiz. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin @ddguy
-
BursaAntalya öyle bişey olduki ortası yok bir en düşük bir en yüksek. Cidden çok zor
-
@ddguy kuzum sayfamızın neşesi seni çok seviyoruz sakın öyle düşünme.
-
@ddguy sizi tanımıyorum ama gerçekten çok üzüldüm. Antalyanın puanına baktığımda aklıma ilk siz geldiniz. Çok çaba gösterdiniz bu süreçte. Nasip değilmiş demekten başka birşey gelmiyor insanın elinden. Umarım daha iyi daha hayırlı yerler olur kaçıran herkesin..
-
Arkadaşlar size nacizane tavsiyem il tercihleri sırasında facebook twitter gibi ortamlardan uzak durmanız. Ne kadar beni yönlendiremezlerde deseniz aklınızın bir yerine işlenio o düşünce. Lütfen içinizden geleni yazın geçin gelmezsede nasip deyip devam edin.