2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bütçede gelir ve giderler tahsil esasımı tahakkuk mu net bilgisi olan var mı. Farklı şeyler var hep
-
@kpssa gönderdim
-
Etkin etken etkililik etkenlik bunları acıklayabilecek olan var mı ?
-
@crush0606 tahakkuk
-
@crush0606 kamu gelir ve giderleri tahakkuk, bütçe gelir ve giderleri nakit. Kesin bilgi.
-
arkaşdaslşr yenı sıstem kpss de kac nete 80 gelır
-
Min 70 gerekli bence. Sen 80 yap kafan rahat olsun
-
@guyan-gelmiş yapablşrşmym suphelı 81 le antalyaya gıremedm bu saatten snra yapablrmyşm acaba
-
astigmat gözlüğü kullanıyorum arada çok önemli değil benim için ama başvuruda yazmadım sınavda taksam sorun olur mu?
-
@İnmyheart niye yapamayasın surda 20 gun daha çalışacaksın.Düşünsene 20 gün calismadin diye 2 yıl boyunca yayinlanan ilanlara sadece uzaktan baktığını.Bence devam etmelisin
-
Hımm farklı bişey gördüm Bi yerde KAFAMI karıştırdı gelir nakit giderler tahakkuk YAZIYORDU
-
@dibace hangi ili yazdınız
-
@mülkiye1859 çok teşekkürler : )
-
2017de 2 yıl geçerli tamam çok güzel ama gelen ilanlara başvurmak için 80 net falan yetmez.Yüklü en az 200 kişilik ilanlar olmassa yine derece yapanlar başvurur arkadaşlar.2015 kpssden beri bu süreçteyim gelen bütün ilanları biliyorum.Maliye bakanlığı dışındakiler çok az kişi alır yani merkez uzmanlıklar bunların çoğu ingilizce ister.Bunları bilinki sonra isyan etmeyin.Yada en temizi guyu bekleyin.Guy yine en az 1000 kişilik ilana çıkar.
-
Bu sene gelen ilanlara bnde baktım.Özelleştirme sgk uzmanlığı vakıfbank teftiş milli savunma bunlar bu sene ilana çıktı.Bnde öylece baktım.Çünkü farklı puan türündrn alım yapar guya göre.Kapattığı puanlada en az 88 93 arasıdır.2017 ve daha sonrasında da artan mezum sayısına bağlı olarak güzide kurumlar yine bu civarda alım yalıp yine yüksek kapatacaktır.Bu kurumlara girebilmek umuduyla ders çalışmaya devam
-
@İnmyheart 2016 da 72 nete 86 aldim p35 den ustelik gk.gy berbatti bu sinavda sure de kisitli ozellikle muhasebe 70 nete heryere basvurabilirsin bence
-
@kismetnasip ama bu hiç olmadı şimdi.ben de büyük bir hevesle idari yargıya hazırlanmayı düşünüyordum. adalet bakanlığı açıklama yapmış zaten yeni gördüm; 1 kişilik kontenjan kısmetnasip'e ayrılmıştır. tabii yine de kısmet nasip...
herşey kısmet, herşey nasip..kısmetin varsa gelir şamdan,yemenden, kısmetin yoksa ne gelir elden... -
@guyan-gelmiş istanbul
-
@İnmyheart sana bir tavsiye gk gy calisma o kismi tamamen unut puana etkisi cok cok az ayrica sure kisitli calissan da ise yaramiyo tamamen alana odaklan gk gy de 20 soruda bir puan oynuyo ama alanda 1 soruyla bile fark yaratiyosun
-
anayasa hukuku özet notu olan var mi internette hep 50-60 sayfalik notlar var, cok uzun.