2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
BAzı arkadaşların puanları çok kritik onları çok iyi anlıyorum. Derste çalışamıyorlar. Bugün açıklanacak arkadaşlar. Sakin olup beklemekte fayda var. En yüksek kapatan yer 79 degil .
-
@gmsmustafa körle yatan şaşı kalkar napalım aga her yazdığım mesajda tavrım gene aynı anlayana. Gir profilime yazdıklarımı kronolojik bi oku ben hakimlik sayfasını hatırlıyorum 43 mü 44 mü sayfada kalmıştı ne her yazan ayrı güzel birşey yazardı en azından siniri stresi varsa önce paylaşır sonra mutlaka geri kalanı motive ederdi, kaynaklar soru dağılımları işin nitelikleri nerde faydalanabileceğin bir ilim varsa o olurdu az olurdu öz olurdu. O sınavada 54 bin kişi girdi adli idari hepsi dahil toplam sayfa sayısı 43 falandı. Bu sınava 25 30 bin kişi girse hadi sayfa sayısı 450 ye vardı. Bende bir insanım elbette sohbete muhabbete herkesin ihtiyacı olduğu kadar benim de var ama görünce dayanamıyorum yani sanki üstüme vazife olmadığı halde müdahale edesim geliyor sohbetin de bi adabı olur.
-
@safiTÜRK69 daha mi yuksek daha mi dusuk
-
@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Aradım şuan elimde listeler arasında geçiş yapıyorum, tek tek kaçla kapattığına tekrar bakıyorum çok merak ediyorsun değil mi hahaha deyip kapattı
Allah seni napmasin
-
@kpssa bilgiyi kesin içerden bi yerden almadım tabi ki ama Yarın son gün olduğu için bugün mesai saati bitimine kadar açıklanacağını düşünüyorum.
-
@gmsmustafa 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@casanova*** Masallah kardesim dun forumdakilere atip tutuyordun gereksiz muhabbetler yapiyorsunuz aptal imalari falan bugun baya dahil olmussun sayfaya tebrik ederim
-
@casanova*** Biz aramıza katılmana sevindik. Malesef bu yıl tek umudu guy olup bekleyenler olarak kötü bir yıl geçirdik sayfa yaşam alanı @karakalpaklı nın dediği gibi bir twitter durum paylaşımı gibi oldu. Geçicek inşallah bu zor zamanlar
-
Herkes stresli hak veriyorum ama hakaret etmeden konuşalım tartışalım Gülelim eğlenelim lütfen huzur olsun grupta yeter
-
@miss-smith ben zaten aranızdaydım facebooktan bağlanıyordum önceleri sonra yeni hesap açtım bu hesap yeni ama ben kaç yıllık bu forumun takipçisiyim. Şu tahminlerin konuşulduğu face sayfasına bi bakın bu forumun bu başlığı için neler denilmiş diye. Hala afedersiniz de sidik yarıştıranı var bak hala ya gülüyom gerçekten yazık pskolojisi bozulmuş Allah onunda gönlüne göre olanı versin ne diyeyim.
-
@atiba Yanlış anlamayın tepki gösterdiğim için değil sadece sürecin verdiği gerilim.yarında açıklayabilirler son gün diye neden bugün diye düşündünüz peki ?
-
79 olmadığını nereden biliyorsunuz ? @safiTÜRK69
-
@safiTÜRK69 en yüksek kaç peki yıne yazıp kacıyorsnz ya
-
@safiTÜRK69 en yüksek kapatan yer neresi o zaman ve kaçla bunu da söyle gari
-
@safiTÜRK69 79 olmadığını nerden biliyosunuz?
-
Arkadaşlar her söylenene de inanmayın. Şurada birkaç saat kalmış az sabır. Hala tahmin yapan var. Valla ilkokul çocukları yapmaz bu kadarını.
-
Arkadaşlar elinde güzel ticaret ve icra iflas kısa notu olan var mı?
-
@kpssa Gerçekten sadece hissiyat uzerine tahmin beklentiye sokmak istemedim kusura bakmayin.
-
Priss dedi geçen , beklenen gibi çok da yüksek değilmiş puanlar diye.sonra face den biri onun yorumunu gorup en yüksek 79 mus diye atti ortaya.sonra pris cikti oyle bisi yok il il söylemedim dedi. Baska biri cikti 76 diyorlar tercihini yapta dedi. Allah kitap askina ya sacmalanmasin artik.
-
@elcinbb kesinlikle haklısın. Birsey biliniyorsa ya açıkça soylensin ya da susulsun..
-
@atiba arkadas hissiyatsa sen de bi
bence,bana göre
yı ekle yani emin emin konusuyosunuz millet zaten saskin.