2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Yuhh dalga geciyorsun
-
çok komik olmadı sanki..
-
Sorun bugün ya da yarın açıklamaları değil. Sorun cuma arayanlar vardı gece buradayız yetiştirmeye çalışacağız demişlerdi. Bugün çarşamba. İnsanların aklında saat 17den geceye kadar yetiştirilebilecek bişey neden bu kadar gecikti sorusu var. Bir de sürekli bugün açıklayabiliriz diyerek umutlandırmaları tabii.
-
Sizden de " şimdi aradım " ile başlayan yaratıcı yazılarınızı bekliyorum
-
Arkadaş 3 4 saat için de gelecek işte az sakin olun kendinizi acayip geriyorsunuz. Evet şuana kadar kalmasi saçmalık 25 gün önceden belli olmalı fakat nasip böyleymiş her işte bir hayır vardır. Biraz daha sabır sonu inşallah güzel olur. hakkımızda hayırlısı
-
5 tane il tahminim var
istanbul 77.3
ardahan 74.6
ankara 80.70
urfa 76.7
batman 74.2
tamamen tahmin ama -
@atiba tahmininden ötürü üstün hizmet madalyasını hakettin güzel kardeşim...
-
@gmmerve peki o zaman stres ve gerginlik devam etsin
-
Batman imkansız 92 kişi tercih eden vardı 40a yakını 77 uzeriydi puanlarını söylemişlerdi ondan meraktayiz 75 kişi girecek
-
Nasıl sıkıntılı bir yıla denk geldik biz böyle ya.Her aşaması ayrı bır ızdırap.
-
@casanova*** Benim tahminlerim gelmediği için sonuçlar gelmiyordu birazdan düşer ajanslara inşallah şaka bi yana da baya gecikti. Gelsinde herkes rahat etsin son 10 gün adam akıllı kafa rahat çalışsın insanlara bari.
-
Bugün de kütüphanedeki verimim -
-
@siyasetbilimci doğrudur valla takip etmedim sadece tahmin dediğim gibi hayirlisi
-
@sınavstilisti milli kütüphane mi hocam
-
@kilici ben de aradım şimdi tercihini yaptaki ortaklığı karistiran benim sakın oraya yazma dedi yazdiklarinizı slayta yansıttık okuyup eğleniyoruz dedi
-
Yok hocam baska bir kütüphane @kilici milli bana çok uzak
-
@casanova*** Masallah kardesim dun forumdakilere atip tutuyordun gereksiz muhabbetler yapiyorsunuz aptal imalari falan bugun baya dahil olmussun sayfaya tebrik ederim
-
@Priss hocam bi duyuru var mi bugun icinde aciklanir mi
-
bende ararım da hiç tartışmak istemiyor canım. boşuna sınavdan önce sinirlerimizi bozmayalım.
-
@atiba 3 4 saat içinde geliceğinden nasıl bu kadar eminsiniz? Şundan soruyorum böyle söyleyince ister istemez sürekli telefondan nete girip kontrol ediyoruz.Yanlış anlamayın kendimi yarına hazırladığımda kafamı daha rahat verebiliyorum.tabiki bugün açıklansın ama eminseniz yazın böyle lütfen.Şimdi soruyorum kesin bilgi mi?