2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Son anket tercih sonuçları arkadaşlar. -
@samuelson dostum kacla kapatacağı dair fikrin nedir
-
@krueger Sadece bu kadar kişi mi başvuru yapmış henüz?
-
bu tablo ne alaka anlamadım. eski sonuçların çizelgesi mi ?
-
Anket sonucu arkadaslar.
-
nerde oluyo bu anketler biz de her gün takip ediyoruz ama rastlamadık
-
74 puanla nereden basvurmami tavsiye edersiniz
-
@krueger 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
-
@hsmr66 cok zor ihtimal kardes ya. Ama en secilmeyecek yerler dusunulebilir.
-
@umudumol valla kardeşim bir kere yorum yaptım kendimce topa tuttular beni, inan ki vebal altına girmek istemiyorum. Varsa nasibimizde el getirir, yel getirir, sel getirir düsturuyla seçip bekliyoruz.
-
Anketi nasıl yorumladınız?
-
@karakalpaklı Evet harika bişey
-
Arkadaşlar il tercih ederken korkmayın hepside düşük kapatacak büyük illerin hepsi var küçük illerde beraberinde bu kadar secenek arasında 82yle gelir mi 83 olurmu çokta korkmamalısınız bence 77den düşük olanların tedirgin olması normalde üstü çok korkmamalı
-
peki 75 puan ile hatay'a ne didiniz?
-
@fhas38 benim puanım da bu civarda ikisi de gelir diye düşünüyorum inşallah olur
-
Bende gelecektir diye düşünüyorum
-
Antalya guy sayfasinin linkini atabilecek var mi forumda sayfa gezemiyorum 2.sayfaya tikliyorum yine ilk sayfaya yonlendiriyor @Antimülakat
-
Arkadaşlar ortalama başarı sırası 8200 olan kişinin kpss 2016 p35 puanı kaç. Çok önemli benim için. Lütfen o sıralamaya yakın bi arkadaşımız puanını söyler mi ?
-
Referans konusunda bilgisi olanlar yazabilir mi kimler yazılabilir zorunlu mu yazılan kişinin akraba olması sorun çıkarır mı
-
@Fabrizio 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar ortalama başarı sırası 8200 olan kişinin kpss 2016 p35 puanı kaç. Çok önemli benim için. Lütfen o sıralamaya yakın bi arkadaşımız puanını söyler mi ?
80 dolaylarında.