2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
-
Basvuru yaptiktan sonra maile basvurunuz yapildi aday numaraniz su diye bi mesaj gelmisti en son sinavda. Bu sefer gelmedi maile bisey sorun cikarmi acaba. Olmus mudur basvuru. Bilen var mi arkadaslar???
-
@Melis sistemin anasayfasında başvuru durumu görüntüleme var ordan kontrol edebilirsiniz
-
@merve1.2 tesekkur ederim
-
Arkadaşlar şu eş konusunda bir şey danışmak istiyorum; evlenceğim kadın İstanbul,da özel bir kolejde öğretmen, ben de başka şehirde guy oldum diyelim şimdi ben İstanbul'a mı tayin istemek zorundayım yoksa diyelim ki başka şehirde daha iyi imkanlar çıktı ve o istanbuldan ayrıldı o şehire tayin isteyebiliyor muyuz
-
@Mustapha ya da ne bilim bu konuda çok mu katılar,esnekler mi?
-
@Mustapha 5 yıl zorunlu calisma suresi var. Ancak becais yaparak calistiginiz ili degistirebilirsiniz
-
@bunebicimhikaye yok ben guy olduktan sonra evlenmekten bahsediyorum beş yıl zorunlu değil sonradan evlenmede ,becayiş ayrı onu biliyorum. benim öğrenmek istediğim biz evlendikten sonra bilmem şu şehirde yaşamak istiyoruz deyip oraya gidebiliyor muyuz.
-
@Mustapha Levent Ersin daha sistemi anlayamamış ama sistemi anlatmaya çalışıyor.
-
@senendeksi adam gazide hocaymış bende bi an tereddüt ettim sistemde değişklik mi var koca hoca yanlş bilicek değil ya diye
-
@senendeksi ilçe konusu mu? Evet o hususta ne demek istediğini anlamadım,sistemi bildiğim için de çok da takılmadım.
-
@Mustapha esiniz neredeyse oraya gidebilirsiniz şöyle yaparsınız tayin istemeden önce eşiniz yaşamayı düşündüğünüz ilde iş bulur ve işe başlar siz ondan sonra onun olduğu ile eş durumu tayin talebinde bulunursunuz.ama esin istanbulda iken biz izmirde yaşamak istiyoruz benim es durumu tayinimi izmire verin diyemezsiniz
-
77.06 ile Afyon mu Düzce mi sizce hala karasizim arada Konya da geciyor Maras ta geçiyor. Fikrinizi almak istiyorum
-
83.90 ile Sakarya'ya başvurumu yaptım. Sen mahçup etme Allahım
-
@Fabrizio 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
hayırlı olsun hocam. nasipte varsa mesai arkadaşı oluruz bakarsın
-
@Hannibal eyvallah, sağ olasın tam da buydu öğrenmek istediğim, aklımın takıldığı husus;olduğu şehirde belli bir yıl görev alması gerekiyor mu gerekmiyor mu diye merak ettim,sağ ol tekrardan.
-
@SR 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Fabrizio 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
hayırlı olsun hocam. nasipte varsa mesai arkadaşı oluruz bakarsın
İnşallah hocam hayırlısıyla
-
@Mustapha toplam sigorta gününe bakıyorlar hangi ilde kac gün diye bakmıyorlar
-
@Hannibal tamam o zaman sorun yok demektir, 3 yıldan fazla.
-
Arkadaslar başvuruda daha önceden girmiş oldumuz guy sınav bilgierini girebilen var mı?Ben sadece yılı işaretledim.bundan önceki sistemde puanıda girebiliyorduk ama şimdi o da yok galiba