2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar 79.6 ile maraş ve urfa arasındayım sizce hangisinin gelme ihtimali daha yüksek
-
Facebookta 2017 guy becais diye bir grup var bodrum verip karadeniz arayanlar bursa verip erzurum arayanlar ankara verip hatay isteyenler bunu gorunce sadece sinavi kazanmaya odaklandim nasilsa cok dogu olmadigi surece her ile talep var gerci doguya bile var polis esleri falan sizlerin de bilgisi olsun puaniniz 80+ ise sinavi kazanmaya odaklanin il tercihine degil
-
Slm arkadaşlar resim takım elbiseli olmak zorunda mı bilgisiolan var mı ?
-
@fhas38 ikisi de aynı bence gelir içinden ne geçiyorsa onu yap
-
@bunebicimhikaye kesinlikle katılıyorum mesela benim eşim öğretmen adayı ve muhtemelen doğuya bir ile atanacak ve ben istanbul yazıyorum.Eğer atanırsa istanbul alıp ağrı veren var mı diye buralarda gezinicem:)
-
@fhas38 İkisinin arasında Gaziantep var. Orayı yaz. Ama bu 3 ilde size gelir.
-
@bunebicimhikaye 80+dan 2 puan düşmeye katılıyomusunuz?Sıralamalarda bunu doğruluyo.
-
Arkadaşlar bende başvurumu yaptım tercihimi izmirden yana kullandım hakkımızda hayırlısı olsun
-
Merhaba arkadaşlar 81 puanım var hala kararsızım. 32 ilde de çalışırım yaş durumundan sıkıntım var muhtemelen son sınavım siz olsanız nereyi yazardınız nokta atışı olarak
-
@garipyolcu muş kesin gelir daha önemli olan ise kurum sınavı iyi hazırlanmak lazım
-
@garipyolcu istanbul garanti
-
@samuelson istediğiniz gibi sonuçlanır umarım kaç puanla yaptınız izmir
-
@umudumol bilmukabele kardeş 85,6
-
@guyguy ne demek istediginizi anlamadim
-
86 erzurum başvuru yaptım.
-
Aynı ili yazan arkadaşların dahi birbirine derstek olup çalışması için destek vermesi kazanması için tavsiye vermesi ve dahi dua etmesi harika değil mi yahu?:)
-
@göral teşekkür ederim fikriniz için
-
@fhas38 arkadaşım bende 78.385 ile basvurmayi düşünüyorum gelir
-
Referans yazmak zorunlu mu ?
-
...........