2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith Sağlama almışsın.:) Tercih yaptın mı?
-
@atibareis @marslı @HaniYaKi Selam tekrardan.Askerlikle ilgili daha önce yardım etmiştiniz.Şu an ki sorunum başvuru formunda askerlikle ilgili ne işaretlemem gerekiyor kimse yardımcı olamadı.Durumum şu an tecil bitti en yakın askerlik şubesine başvurun.Askerlik şubesine gideceğim de bu konuda bilgi vereceklerini(başvuruda ne yapmam la)sanmıyorum.Yönlendirerseniz çok sevinirim
-
mülakat sınavdan ne kadar sonra oluyor
-
@karakalpaklı hocam sen bilgili birine benziyorsun Fotoğrafım yarı resmî sadece gömlek var takım elbiseli ve traşlı daha mı avantaj sağlar yoksa farketmez mi
-
81.247 kocaeli HAYIRLISI OLSUN HERKESE BAŞARILAR
-
@dlkdr hocam bulabıldysnız banada gonderır mısnız,?
-
@Klay-Thompson helal olsun benim icin onemli olan tam sınırda olan puan icin en uygun yeri bulmak uc il var aklimda afyon duzce maras bunlardan birini tercih yapicam gerisi kismet artik
-
@ShankS iki uc ay icinde oluyor genellikle
-
@akabe tecilli olduğunu belirt mülakatta o kadar şeye bakmazlar
-
@akabe tecilli yaz kardeşim direkt.hiç düşünme.
-
@akabe aynı durumdayım. tarihi yaz 31.03.2017 diye mesela, sonra da teçilli yap.
yeterki doğru bilgi ver sıkıntı yok -
Arkadaslar basvuruyu kaydedip gonderdikten sonra guncelleme yapabiliyor muyuz? Forumda yeniyim yardimci olursaniz sevinirim
-
@halilhy Estağfurullah hocam ama ben çok fazla mühim olduğunu sanmıyorum. Elinizdeki en düzgün fotoğrafı koysanız yeterlidir. Hippi gibi çıkmadıktan sonra sorun olacağını düşünmüyorum.:)
-
@guycu355 bu adam dershanede idare hukuku hocamdı ama cidden iller için söylediği puanlar çok hayali. dediği puanlara 3-4 puan ekleyin bence mesela izmire 76 dedi ama hayatta 76 kapatmaz
-
@guycu355 adam bi kere ilçelerin ayrı puanla kapatacağını düşünüyor bi kere burdan süreci bilmediği açık ve net.bence söylediği puanlarda uçuk dikkate almayın derim.
-
@karakalpaklı supermis Teşekkürler
-
@Mimar arkadaşım ben çalışıp puanimi aldiktan sonra istedigim kurumda çalışmayı tercih edebilirim. bu durum seni neden rahatsız ediyor.
-
Erzincanı hiç görmedim. süpriz yapabilir gibi. yada herkes işini sessiz hallediyor.
-
@hulyayasar malsef henuz bulamadim ama buldugumda gonderirim tabiki
-
Başvuru yaparken daha önce kaç yılında girdiğimiz soruluyor ben HATIRLAMIYORUM hangi yılda girdiğimi onu nerden öğrenebilirizz