2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Umarım bu sene bizi yanıltıp zor bir sınavla karşımıza çıkarlar. 75'lere kadar düşer öyle olursa. Sıradan bir guy sınavı olursa 85'i bile aşabilir.
-
@trgt.zidane Mardin mi o puanla şaka yapiyon sanırım sen
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Arkadaşlar gönlünüzü ferah tutun.75-76 lar da çok rahat girecektir.
Tahminim:ank-79,ist-76,izm-79,Bursa&Antalya-77,Antep-maraş-78,diğerleri ise 77-74 arasında değişir belki 73 lere kadar da düşebilir.Herkesin şansı var. -
@davetsiz nasıl değilim kardeşim inan var ya 2 günde kaç kilo verdim.Ankara mı İstanbul mu diye?Söylesene sen ne yapardın?Ya küsüratla kaçırırsam korkusu beni mahvettti.
-
Arkadaşlar kocaeli hakkinda tahminler neler
-
45 il var istanbulda yaşayanlar istanbulu yazsın, diğerleri de kendi memleketlerine en yakınları yazsınlar. GUY OPTİMUMU Kanunu yazdırdınız bana forumcular.
-
Arkadaslar 78.385 ile başvuru yapicam marasa sizin düşüncelerinizi soylermisiniz.sıralamaya girme ihtimalim nedir
-
@efeece İhtimalin bi hayırlı olsundur kardeşim bunu şuan kim söyleyebilir
-
@Kutyler kardeşim Ankara tahminin neye göre geçen sene 400 kişide 79.3 bu sene 155 o kadar düşer mi?
-
O zaman hayırlısı olsun ins o puana düşer diyerek k.marasa başvurumu yapıyorum ins olur
-
@guyguy hocam Ankara en fazla 80 olur 79 falan normal yani. Bence o civarda kapatır.
-
@trgt.zidane ankara dan uzak dur yeter o puana her yer gelir yapma ya istanbul yaz bursaya yakın Tekirdağ yaz sen bilirsin de puanın iyi yani
-
Geçen senelerdeki tahminciler çok yanıldılar. Bu sene herkes akıllandı. Kimse trendi belirleyemez artık. Kafasına yatan istanbulu yazdı şırnakı da. İnşallah herkes istediğini kapar diyorum.
-
Arkadaşlar hukuk değişiklikleri kpss de kesin çıkar ama guy da çıkmama durumu hakkında bilginiz var mı ?
-
@Çetin evet hocam günde 2 sinav çözüp yapamadgm konulara bakiyorum ayriyetten konu calsmadm smdi sddce konu bakmaya başlıyorum
-
@davetsiz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@guyguy dostum puanın galiba 82,4. yav kusura bakma da sana da anlatmayalım yani sen yardıma muhtaç değilsin illa %100 istiyorsun. sana her yer %90 gelir zaten. bu yokluk da bir de seni mi düşünelim
82 puanla memleketi elazığı yazmaktan korkan arkadaşım, 82+ puanı olup, elazığ dışından kaç kişi orayı yazar bunu düşün.başka bir şey düşünmene gerek yok83 puanlı sakarya'yı il dışından kaç kişi yazar düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden
-
@SR Sakarya yazılır konum olarak da şehir olarak da gayet cazip
-
@SR istanbul bursa kocaeli varken sakaryaya ragbet olmaz 76-78 arası kapatır
-