2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ece91 yazdım özelden
-
İmece yada adem kılıci günde kaç yıl cozuyorsunuz?
-
-
SinavKomisyonu filan değişmiş midir terskose olmayız dmi ful imece bakıyorum çünkü
-
@kismetnasip anladım hocam başarılar ozaman tercih yaptığınız il de
-
İmeceyi günde kaç yıl çözüyorsunuz yok mu başka yazacak ben 1 çözüyorum
-
Ben hiç çözmüyorum daha
-
@Çetin 8 günü buluyor benm hocam cvpları tek tek calışıyorum uzun sürüyor.
-
Arkadaşlar anayasa mahkemesi üyelerinin görev süresi 12 yıl mı 9 yıl mı ? Değişiklikle görev süresi 9 seçim yaşı 40 a indi diye okudum. Sınavda çıkarsa napcaz ?
-
@kismetnasip 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Hipokrat hocam konya hakkinda konustuk ama konya yazmadim ben:)
Siz seçeceğiniz ille ilgili sosyal medyadan araştırma yapıp o vergi dairesinde çalışanların profillerine bakıp acaba ben bununla anlaşabilir miyim diye kendinize sorular soranlar kişiydiniz değil mi?
-
@kilici hahaha hocam evet️
-
@konkordato hocam bi arkadas gibi aramisti degisikliklerden çıkmayacak demisler ben de tam bilmiyorum ne isaretlicez
-
2015 aralıktan beri gelen tüm ilanlara göz gezdirip sonuçlanan sonuçlanmayan hepsini çıkardım.(çünkü işsizim)
efendim neler gördüm neler..tüik' ler kızılay' lar mke' ler afad' lar
arkadaşlar baştan söyleyeyim kazanan kişi rakamlarını çıkardım ve bu kişilerden kaçı kesin olarak GUY a başvurmaz diye bir analiz yaptım.çünkü atanmışlar zaten. bu insanların %90'ının puanları (p35) en düşük 82-83...bu arada hukukçuları dahil etmedim bu sıraya..
2015 e girenler de var demeyin çünkü zaten onlar yine 2016 ya girip yüksek puanları aldılar...çok oynamaz.
ayrıyetten çeşitli sebeplerle( hedefinde guy olmayan+hali hazırda guy sgk olup merkez kadro için uğraşan+özele girip süreçten vazgeçen) başvurmaz dediklerimi de ekledim.
sonuç olarak tahminen bulduğum rakam; ** 2800** (emin olun eksiği yok fazlası var)
ah keşke kaymakamlık, sgk, sayıstay, hakimlik, gümrük müfettişliği,vakıfbank,vakıflar g.m. açıklansaydı da daha fazla rakam söyleseydim.
yani 80 puanı olan arkadaşım önündeki 2800 kişiyi direkt çıkar..
şimdi gelelim 80 altına;
istanbul-izmir-ankara-bursa-antalya dışında seçim yapmayı düşünen 80 altında puanı olanlar..sizin önünüzdeki 80-85 arasındaki yaklaşık 6000 kişinin 5000 i, bu 5 ile dağılır...puanı 79.9 olan arkadaşım önünde 1000 kişi var. elinde 27 il kaldı. şimdiden sonra dağıtımı da sen yap artık
ekleme : puanı 75-77 arası olanlar çok soru soruyor haklılar da..ama sizi kestirmek las vegas da milyoner olmaktan daha zor. bir tek şunu söylerim, kim nereyi daha az konuşuyor ve nerelerden çok korkuluyor bunun tespitini yapmaya çalışın.. -
@ddguy cevap için teşekkür ederim
-
@davetsiz kardeşim senin yoruma göre benim sıralama 5600lerde 2800 ü çıkarıyorum.Kalıyo 2800 sonrası ne olcak.Yine Ankara bilinemezki bak ama istanbul banko gelir.Çünkü 4250 kişi sınava katılcak.Ankara 775 veyahutta izmir 750 kişi.Senin yorumun istanbulu yazacak 80 81 82 için tam oluyo.Ama diğerlerini tahmin etmek zor bnce veyahutta nasıl olur bn bilmiyorum.Sandıkların kapanmasına az kaldı
-
@guyguy Benim önümde kaldı 2800 kalanları kaç olarak dağıtıyım.Ankara bi 250 300 olsaydı daha rahat olurdu
-
@davetsiz tuik i ağlattın karşim
-
@guyguy kardeş profiline bakayım dedim sayıgınlık -55 ne yaptın sen öyle..Sen kararını verdin mi tam olarak nereyi yazacaksın.
-
@davetsiz Kardeş analiz fena degil ama her zaman tutmaz.:)
-
@davetsiz analiz reyizz