Adam forum kurmuş. Adamın Aralık'ta sınav olacak duyumunun altında konuşuyoruz. Başka kime sorcaz adam forumun yöneticisi. Naci agbal burada takilsa ona sorariz
kpsshobimdir
@kpsshobimdir
kpsshobimdir tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
Twitterda TT olmaya calismak bu saatten sonra vakit kaybi. İlan gelene kadar her gün herkes 5tane bakan ve CB yi etiketleyip yazarsa mesaj ulasmasi gereken yere ulasir, diye düşünüyorum. İlla para verip gündem satin almaya gerek yok. TT olmak isterken fazla sitem ile derdimizi yanlis anlatan arkadaşlar oluyor. Günlük tweet ile marta kadar baski yapılabilir. Ve bence bu konuda tugrul kocer ile iletişime geçilebilir
-
RE: BUGÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞIYORSUNUZ
Henüz deneme yapma şansım yok konular oldugu gibi duruyor hocam zannediyorum genelimiz aynı durumda
-
(Kpss lafini duymak istemeyen okumasın)
İlan gelse dahi sevinemeyecegim artık. Her gece resmi gazete beklemeyi biraktim forumlarda duyum var mı merak etmiyorum. Şubat mart ortasi oldu mart gelir mayis sinavi gundem olur. Tarih calismaya basladim. Kpss calisacagim. Bir hakkim var onu da helal etmiyorum. Günaydın. -
Bunca çabaya gelmezse daha maliye ilanları, kapı kapı gezmeye gelenlere evde ögretmen yok diyecegim
-
Bir şey bilmese de bilmiyorum demesini bekliyor insanlar. Üsluptan şaşan yok. Herkes çok biliyor. Zaten yönetici uygunsuz yorumlari ve üyeleri siliyor üslubu tartmak burada size düşmüyor
-
@atanayımyeter Baskanligimiza ulasan kurum talebi yok demisti persembe gunu. Standart cevap gelmisti ancak tabi insan korkmuyor degil
-
Evet kadir koça sordum ozelden. Yorumda yazmiyor çünkü. 1900 diyordunuz ne oldu dedim hala diyorum dedi. Pazartesi aksami sordum. Emin olmasa bu kadar söylemez heralde
kpsshobimdir tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@0626 halihazirdaki guyların alınmadığı dogrudur hocam
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
SinavKomisyonu filan değişmiş midir terskose olmayız dmi ful imece bakıyorum çünkü
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
İmece yada adem kılıci günde kaç yıl cozuyorsunuz?
-
@Antimülakat @paretowilfredo hocam sizde var mı bir gelişme
-
Hocam sizin Instagram isminiz neydi özelden de yazabilirsiniz ifşa oldum çevreden o nedenle kapattım hocam @Kullanıcıadi
-
Kurum içi bekleyenlerin de gönlünü hoş tutmak istiyorlar bence herkese göre bir açıklama yapılıyor
-
Henüz deneme yapma şansım yok konular oldugu gibi duruyor hocam zannediyorum genelimiz aynı durumda
-
@guyan-gelmiş hocam sen bulursan mail atarsın degil mi
-
@guyan-gelmiş :)) bı PDF var elimde ama çok yetersiz hocam nitelikli bir kitap varmış ismini zikredip yayıncıları toplamayım da onu arıyorum
-
Çekoyu kitaptan mı çalışıyorsun hocam PDF mi