2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
75'le İstanbul yazdırdık hata mı yaptık? Buralara hiç girmedik yönlendirme yapmayalım diye. Gerçi İstanbulda mtv'ye atabilirsen kendini baya rahatmış
-
@guyguy dostum puanın galiba 82,4. yav kusura bakma da sana da anlatmayalım yani sen yardıma muhtaç değilsin illa %100 istiyorsun. sana her yer %90 gelir zaten. bu yokluk da bir de seni mi düşünelim
82 puanla memleketi elazığı yazmaktan korkan arkadaşım, 82+ puanı olup, elazığ dışından kaç kişi orayı yazar bunu düşün.başka bir şey düşünmene gerek yok -
Arkadaslar cok kararsizim. Sizce 79.7 ye antep gelir mi?
-
@guuy gelir arkadaşım hayırlı olsun
-
@kismetnasip İlk gördüğümde bayağı gülmüştüm inşallah istediğiniz şehir olur
-
Hicbir yere yazmam normalde ama puanim iyi diye dusunuyordum bu hafta iyice korkar oldum o yuzden sormak istedim
-
@kilici amin hocam Bundada olmazsa artik stalksuz bir basvuru yaparim artik. Bide onu denerim
-
@Rorschach159 valla hocam doğu varken biraz hata olmuş ne diyeyim ..78 leri görecektir istanbul
-
@oguzhan06 istanbul ve 78 şaka gibi üstüne üstelik bursa kocaeli tekirdağ sakarya düzce varken etrafında
-
@Rorschach159 şaka değil bu gerçeğin ta kendisi
-
@oguzhan06 Ben izmir yazdım istanbul 78leri görsün sana yemek ısmarlayayım
-
@Rorschach159 sana bol şanslar dostum ben 75,3 ile mardin yazdım bu gün
-
@safiTÜRK69 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@ddguy yok kardeşim öyle deme Ankara çok farklı. Bu sene çok sürpriz olacak yerler var. Gecen senelerle farklı olacak.
Her sene farklı olacak diyorlar yine önceki senelere yakın puanlar geliyor. Bence Ankara 80-81 arası kapatacak 82'yi geçen il olacağını düşünmüyorum ben.
-
@SR ben de öyle düşünüyorum
-
@oguzhan06 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Rorschach159 şaka değil bu gerçeğin ta kendisi
Ya bide şöyle emin emin konuşanlar olmuyor mu...
-
Arkadaşlar malum yarın 17.30 başvurular son, bizler SGK Denetmen Yard. bekleyen kişiler olarak bazılarımız başvuruları tamamladı bazılarımız hala bekliyor. Ancak başvuruyu geri alma kısmı var, açıklanıp olumlu olursa bunu kullanacak birçok kişi var.
İnandırıcı gelmeyebilir dediklerim. Bırak bu işleri diyorsunuz genelde canınız sağolsun O zaman sadece destek için uygunsanız 21.00'da belirteceğim TAG altında iki-üç tweet atarsanız seviniriz.
Herkesin GUY tercihlerinde yazdığı yerlerin gelmesi dileğiyle iyi akşamlar ...
-
@hulyayasar nasıl yani tamamını bitirmek 8 günü buluyor değil mi
-
@oguzhan06 siz ağrı yazdı. Dememiş mıydınız ben mı yanlış hatirliyorum
-
@guuy çok rahat gelir kardeşim bence
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!