2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli bölüm adını hatirlamadim ben yazdığımı çok tedirgin oldum su an eksik olsa sistem hata vermezmiydi
-
@ceren ben baktım bölüm istemiyo sakin ol hocam
-
@ceren 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@ucanizmirli bölüm adını hatirlamadim ben yazdığımı çok tedirgin oldum su an eksik olsa sistem hata vermezmiydi
Gönderildi dedikten sonra hepsi boştur. Zaten mülakatta diplomanın onaylı istiyorlar. Özgeçmişı elle yazmanı istiyorlar. Bunlar fasa fiso anlayacağın
-
@kilici 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
İstanbul için geliştirdiğim müthiş bir analiz var ama sandıklar kapandıktan sonra açıklayacağım
Evet artık yazayım kimse değiştirmez herhalde tercihini. Şöyle ki son alımda Bursa ve Antalya 73 le kapattı İstanbul 77. Peki Bursa ve Antalya'nın düşük kapatmasına neden olan o yüksek puanlar nereye yöneldi İstanbul'a değil mi? Zaten başka çok seçenekleri de yoktu o yıl açılan şehirler arasında.
Bursa ve Antalya'dan İstanbul'a yönelenler olmasına rağmen istanbul 77 le kapattı. Bu yıl o iki şehirin ikisinin de 73 le kapatması çok düşük ihtimal. Bu yüzden İstanbul'un 75 e kadar ineceğini düşünüyorum.
-
@kilici Haklısın hocam. O illerin 2 83 leri bulması mucize olmaz. Eğer istanbul 75 olursa doğu şampiyonlar ligine döner
-
@O'connor ya Antalya 83 u bulmasın nolur ya demeyin
-
fotograf atamıyomuyuz buraya..
-
@safiTÜRK69 pc den atiyon
-
Herkese gecmis olsun Rabbim herkesin gonlune gore versin @safiTÜRK69. Tahmnileri smdi soylebilirsiniz hocam
-
@ddguy 83 ü Brüksel bile görmez
-
o zaman dökülelim
-
@kilici Seçim yasakları an itibari ile kalktı sayım başladı
-
78.4 Antep yazdım çok arada kaldım ama değiştirmedim Rabbim inşallah hayırlısını verir.
-
Gün içinde milyon kez bakıp son dk ya ben ne yazdım sorunsalı ve bitti hepimiz için hayırlısı olsun dostlar
-
@kilici antalyaya son kişi olabilirim hiç sıkıntı değil valla değil ya
-
AA manipülasyon yapıyor dikkat ilk doğu illerini açıkladılar
-
@miss-smith ysk yasakları kaldırdığı an sonuçları ekrana akıtacağız hemen. Ama şunu söyleyelim ki yoğun bir katılımın olduğu bir seçim olduğu şimdiden belli.
-
Ankara 81.2
İzmir 81
İstanbul 77
Bursa 79.7
Antalya 79.2
Antep 76
Urfa 76
Mersin 78
Sakarya 77
Kocaeli 77
Tekirdağ 77
Konya 78
Diyarbakır 77
Mardin 76
Hatay 76
Son olarak az alım yapan yerler 75-74ü bulacaktır diye düşünüyorum. -
@kilici @safiTÜRK69 ilk açılan sandıklara göre oranları açıklamaya başladı AA dan hızlı çıktı
-
@safiTÜRK69 urfa bu spekülasyona 76 ya iner diyorsunuz yani. Hadi inşallah