2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy artık değiştirmek riskli sistem sorun çıkartabilir çok hayati bişey olmadıkça dokunmayın
-
@adam-simith yok kardeşim sen etkilenmeye çok açıksın şuan o vebale girilmez..
-
@ali27 bian taban puanlar sandim kalbime indi heycandan
-
@ali27 hocm naptın çok yüksek demişssin ya
-
Son 5 dakika ağam nirdesin @köyün-ağası
-
@paaschegibiruh tahmin sadece inşallah çok düşük puanlarla kapatır
-
@safiTÜRK69 haklısınız hocam
-
@ddguy yine sabahlama başlayacak çayları demle
-
@ddguy daha yarım saat varya 17.30 da bitiyor
-
bu saate kimse bırakırmı acaba
-
@miss-smith misimmmm gel demledim bile kaca kadar beklicez biz valla ha hayatımız beklemekle geçti ye la
-
Artık bundan sonra full tevekkül arkadaşlar . Kalbiniz nereye ısındıysa orada kalsın. Pişmanlık yaşanıyor sonrasında. Hepimizin yolu bahtı açık olsun inşaAllah.
-
@paaschegibiruh hadi ya 17.30 offfffff catlamama ramak kaldı
-
@ali27 konyayı göremedim kanka
-
@ddguy eline sağlık tükettiler bizi
-
-
@miss-smith 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kilici sandıkların kapanmasına dakikalar var herkes sandığına sahip çıksın son aday numaranızı konrol edin ekran görüntüsü alın
Doğru analizler, anlaşılır grafikler, tecrübeli yorumcularla sandıklar kapandıktan hemen sonra buradayız
-
Acaba kim bu saatte risk alıp geri al yapar. Artık herkes nasibini yaşasın.
-
@İnmyheart her ne kadarda sinava en az 10 gun kala denilsede eskiden normal şartlarda geçen hafta bitmesi gerekirdi Bu hafta içi de salı çarşamba acikliyorlardi malum 1 hafta başvuru süresi fazla sürdü bu yüzden açıklama ihtimali var sonuçta sınava 15 gün kaldı inşallah acılanirda sınava da girebiliriz
-
@ddguy tüm arkadaşlar aynı yeri yazalım dedik yazdik sonra baska yer yazalım dedik sonra kurum sınavı düşük kapatacak bi yer yazalım dedik sonra bati yazalım ne olacaksa olur dedik sonuç olarak baya değiştirdim