2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@köyün-ağası senin puan kaçtı hocam
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: v
-
@May şaka yapiyon sanırım sen
-
@May şemsiyenin aç bela yagmasin uzerine
-
@Quesnay 55 milyon kişilik seçim anketlerini de 1500 kişi ile yorumluyorlar. Tutar veya tutmaz bilemem ama sistem böyle
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag:
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag:
-
@May Dostum azıcık vicdan ve merhamet. Zaten kazanmışsın neyin davasını veriyosun?
-
@May ne zaman açıklandı bilmiyorum ama atanmamis olsaydıniz kesinlikle hakkınız ama atandıktan sonra yapmayın bea,soruları görmek için zevkine sınava mı başvuru yapılır
-
@May senin gibi kardes olmaz olsun
-
Bu bayrak olayı ne ya
-
@köyün-ağası işin havasını yapıyo zalım
-
O bayrakları koyarak bana laf sokun diyor. Anlamını biliyor çünkü bayrakların.
-
@May Değişik bir mantık hakta verilebilir bir çok açıdan eleştiride yapılabillir tercih yaptığınız ili de söyleyin de 0,1 le giremeyen herkes sizi anacak bari sayıyı azaltın geriye kalan 31 il den kurtar kendini
-
Trollük yapıyo aklı sıra, ciddiye almamak lazım bırakın açtığı bayraklarla kendi eğlensin, neyin eğlencesiyse? rekabeti kazanan adam, böyle olamaz, burada ne işi olur ki?
-
hasta herhalde şey yapmayın arkadaşlar..çömelin görmez belki.
-
Uçurulmuş büyük ihtimal siteden
-
Bu kafayla rekabetin r sini bile göremez o yüzden bayrak açıyo kendine
-
:flag_tr:
-
başvuru görüntülenebiliyor mu şuan sgk denetmenliği açıklanır da başvuru yapmam die bekledim son güne kadar.kontrol etmedim panik oldum şuan