2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Urfa 77yi sınırdan geçerse bitiyorum alenen. Ben yazdım Urfa değerlendi arkadaş bu nedir ya. Bezdirdiler kalbim ağzımda ya
-
@miss-smith Şunu da belirtmek isterim ki; sınavdan bir gün önce nikah şahidi olacam. Sınavdan sonra da düğüne yetişecem.
-
@karakalpaklı millet düğün dernek kursun biz hala Gib in nazını niyazını çekelim
-
@karakalpaklı sen şahit olacaksan o evlilikte sabır azim çok fazla olacak.. Hayırlısı olsun. Kimde var iibfli azmi
-
@miss-smith Evlenen arkadaş da guy.
-
@karakalpaklı Sınavdan sonra düğün ne iyigelir ?
-
@miss-smith Toplanıp gelin siz de. Oynarız.
-
benim hala oğulları var 20 kişi hepsi istanbul yazdı ahahahah şu tipler geldi aklıma birden
-
@karakalpaklı bizde diyoruz ki nerelere gitti bu dersleri yaladi yuttu bu ne azim dedik adam düğün peşinde kosuyomus ya yalnız bi şey diyeyim benim telin o yazılan kelime kısmına :#GünBiterken o kadar işlemiş ki gülücük atarken o çıkıyo bi kurtulamadim
-
Batman 77.4 e gelirmiş dostlar
-
@davetsiz Alamanyadan kuzenler 48 kişi toplanıp Ankara yazdılar.
-
@karakalpaklı
gersenkirşenden mi ? -
@ddguy Kafamın içinde Erik Dalı çalıyo ne dersi
-
@davetsiz Münferit yerlerden toplandılar.
-
Batman için ne düşünüyorsunuz 77.4 e düşermiş.besinci yilim her yıl KPSS uanim vardı doğru ili bulup sınava hiç göremedim doğu yaz dediler bu da olmicsk sanirim
-
Davetsiz arkadaş İst yazma o o puana gelmez demistin
-
@siyasetbilimci
batman ardahan başından beri 75 leri görür diye beklediğim yerlerdi. siz içerdesiniz inşallah bu puanla.
eee şimdi tersini mi dedim ?
artı kimseye kesin ifadeyle şurayı yazma demedim.
bir artı daha, özelden yorumumu isteyip şunu şurada söz konusu yapman ayıp bir şey -
Bişey demedim gelmez demiştiniz onu beyan ettim hemen olumsuzu yoruyoruz
-
Özelden yorum istemedim
-
Kesinlikle özelden yorum istemedim