2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@fhas38 korkulacak bişey yok anket gerçekci olmaz yüksek puanlılar şuan ders çalışırken 70 71 puanlılar ankete katılıyor
-
arkadaşlar öncelikle son alımda adana tercih ettiğini bildiğim ve puanı 84 üzeri olan en az 10 arkadaşım vardı.ve korkumdan yazmamıştım ve 73 ile kapatmıştı.73 alan o arkadaşta görevde şuan:)o yüzden bu şans işi içiniz rahat olsun.kpss daha önemli.ve Allah hak eden kim varsa kıl payı da olsa sınava girmeyi nasip etsin,o sevinci yaşatsın inşallah.bu senede olacak " ahh be keşke dinlemeseydim de içimden gelen şehri yazsaydım,düşük kapatmış" diyenler olacak malesef.hedef kpss olursa iki sınavda da başarı sağlarsınız.
-
Arkdaslar yarin aciklanmaz degil mi
-
@Fişek-MORGEN 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Ben bu anket sonucunu göremedim birisi link atsa iyi olur
https:// www. facebook. com/ groups/KPSSSA/permalink/1395550463867968/
o anket bu anket. tıklayınca açılır umarım -
@adam-simith 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkdaslar yarin aciklanmaz degil mi
-
en geç çarşamba açıklanacak dayanalım az kaldı.
-
@miss-smith https://m.youtube.com/watch?v=-yWcUdtYBjA kaç yerden sonuç beklemeye dayanamıyooom artık
-
Bu havada ders çalışmalar nasıl gidiyo gençler
-
@ddguy ağlıyorum bu havada millet çimlere yayılmış baharlık kıyafetlerini giymiş
-
@ddguy iki gündür geziyorum.pilim bitti artık calisamiyorum
-
@iyimser16 o ses tonuna yaklaşmama az kaldı
-
Ne büyük tesadüf benimde bitti 2 sınav cozuyorum o kadar @guyan-gelmiş @miss-smith
-
@ddguy yapmayın etmeyin kaldı 2 hafta kpss ye desen 1naydan az.. Algı yaratmayın Baharı kaçırıcaz ama yaza yetişcez kimse evden çıkmasın balkon kafi
-
@miss-smith misimmmm tamammmmm çalışıyorum simdi
-
@ddguy pil bitmesin kaçan baharı Ekim, Kasım ayında Antalya'da yaşarız sorun değil:)
-
@Mustapha tamam bi şey demedim sessizce cekiliyorum kabuguma
-
bu sene kpss'ye adam gibi çalışamadım bu sınav son sınavım olur inşallah. yoksa 2018 e hazırlanmak zorundayım. 2017'den hiç umutlu değilim.
-
@meltem_90 tşk. Ama göremedim neyse salıya kadar bekleriz artık
-
Dostlar bu güzel Pazar gününden hepinize Selamın Aleyküm. Gün güzel. Ama dışarıdakilere. Zor geliyor değil mi evde otur, ders çalış, kahveni evde tek başına iç. Kimsenin haberi olmadan düşün, hayal kur, habersiz bir çok insanı bu hayale dahil et.
Zor olduğunun farkındayım. Zor geliyor, Adalet diyorsunuz? Benim yarım, çeyreğim kadar emek vermemiş insanlar nerelerde ben buradayım. Neden diyorsunuz bazen, içten içe soruyorsunuz.
Siz sadece 'siz' açısından bakıyorsunuz hayatınıza ve diğer tüm hayatlara. Herkes kendi penceresinden bakmayı becerebilir en iyi şekilde. Ama tüm pencereleri gören bilen biri var. Herkesin hayatı da sandığından çok daha fazla birbirine bağlı. Listeye girebilen bir kişinin nasibi, bir giremeyenin nasibidir aslında. Dengeyi kuran bir mekanizma var. 5'te 1. Geri kalanlar dışarıda. Onlar da zamanında Üniversiteye girerken bir başkasının yerini aldı. Sonsuz bir spiral. Sır'rı arayın, bulun. Hayatınızın bu meşşakatli günlerini bir medrese sayın. Eğitin kendinizi her anlamda.
Zamanı yönetin, sabredin, sadık olun. Ne diliyorsanız ona sadakat gösterin. Çünkü bu üçünü elinde tutan bilir ancak vakti. Geri kalan gafildir olan bitenden. Bir nimet bahçesinde de yaşasa neden böyle olduğunu bilmez. Budalalaşır. Siz olmayanla imtihandasınız, bir çok olanı görmezden gelerek kabarıyor yüreğiniz. Bakış açınızı değiştirin, daha kolay ve daha anlamlı gelecektir.Allah yâr ve yardımcınız olsun. Sabrınıza selamet nasip etsin.
İyi pazarlar dilerim.
-
@paretowilfredo hocam ne zaman aciklanir sonuclar yarin aciklanma ihtimali var mi