2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@paretowilfredo
abi yine çok haklısın senin yazını okurken gözümün önüne samanyolu'ndaki salih abi geliyor yemin ederim. Allah işini rast getirsin -
Bizi de çok üzdüler ama oturduk yine ders çalıştık.
-
Son 4 hafta arkadaşlar. Kpss'den de iyi puan almak lazım. Bu güzel havalarda çalışan kazanır, nefsine yenilen kaybeder. Umarım her çalışan emeğinin karşılığını alır.
-
Sigaramı yakarken hepinize ithaf ediyorum bağrı yanık dostlar, İçenler eşlik etsin, içmeyenler de pasif içici olarak katılabilirler. Hadi ders başına herkes
-
Hadi Yaşar abiyi de hüznümüze ortak edelim o zaman
-
@paretowilfredo mola zamanina denk geldi guzel oldu yakın dostlar
-
katy perry+guy ikisi iyi gidiyor tavsiye ederim.
-
@guylassakartık Hocam nickin hakli isyanimizin bir yansimasi olmus bu yuzden +1
-
@paretowilfredo sen kralsın ya
-
@paretowilfredo hocam cok guzel yazmissin, emegine kalbine saglik
Benden de herkese bir motive videosu gelsin ozaman️
https://youtu.be/jVWxs2_aj2Y -
Herkes Pollyanna olmuş
-
@aycan Dostum zaten agresif isyankar karakterliyim, üstüne bir de geçen sene saçma sapan olaylar yaşadığımız için, bu süreç uzadığı için başka bir ruh haline giremiyorum.
-
Nickime bile yansımış sen söyleyince daha iyi farketim
-
@guylassakartık atandiktan sonra bekleriz ufak bi degisiklik o zaman
-
@aycan Dostum para değiştirir insanı lakin bu ruhhalimin dozu veya seviyesi azalır, çok efendi bir insana dönüşeceğimi zannetmiyorum. Ama şu da var atanırsam herşeye(iyi olan herşeye) dönüşürüm:):)
-
@guylassakartık eyvallah ben karakter degil nickten bahsetmistim ama bu sayede cok da agresif olmadigini ogrenmis bulunduk
-
@aycan nick değiştirmek bunlar kolay şeyler. O zaman atandıktan sonraki nickim "guywinner" olur. Hiç düşünmemiştim sen dediğin için yazdım:):)
-
@guylassakartık Şafak vaki ufukta bir guywinner bekleyelim mi o zaman yalniz telif hakkini alaydin şimdi taklitler cıkmasın
-
@aycan telif hakkı diyosun güzel diyosun da sınava az kaldı kim uğraşcak şimdi dilekçe vermekle falan. Bir kazanalım hep birlikte winner olalım. Nicki o zaman boş vaktimizde ayarlarız.
-
@guylassakartık the last guywinner