2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guylassakartık dogmamis cocuga don bicme diyosun yani
-
@aycan tam olarak öyle, o çocuk bir doğsun hele:):)
-
@guylassakartık Allah bir nefeste kurtarsin o zaman :):)
-
Kaçıncı kez cozuyorsunuz arkadaşlar imeceyi yada ikamesini? Ben 1i yeni bitirdim geriden mı geliyorum bilemedim
-
@sınavstilisti ben ikinci tura donemeye balsadim iki gun once daha cok eksik konularımi belirleyip onlara ağırlık veriyorum
-
Anladım hocam teşekkür ederim cevabın için @hobbes
-
Arkadaşlar imece var elimde.Adem kılıç hiç almadım gerek var mı almaya.İmecenin açıklamaları doyurucu gelmiyo.Bu kalan süreçte alayımmı adem kılıcı
-
@guyguy Hocam masraf ederim diyosan adem kilic da alabilirsin ama bence imece cozerken eksik oldugunu dusundugun konulari ufak bi tekrar yapabilirsin kpss notlarindan ben oyle yapiyorum ekstra bi kaynaga ihtiyac duymadim bu yuzden
-
@guyguy ademde cok gereksiz uzatmis. Ortasi yok sanirim
-
@guyguy kardeşim en başta bende adem kılıç vardı sadece imeceyi 1 ay olmamıştır fotokopisini çıkaralı bence adem kılıçtan daha iyi gerek olduğunu düşünmüyorum
-
Adem kılıç'ı sakın almayın. O kadar yanlış cevap var ki birebir aynı sorular çıksa ve sınavda elinizde bu kitaptaki sonuçlar olsa sınavı geçemezsiniz. O derece saçmalamış. İmece candır ama yeterli değildir.
-
4t denemelerini mi çözsem yoksa imeceyi tekrar mi dönsem karar veremiyorum siz sadece imece ve adem mi çözüyorsunuz arkadaşlar
-
@Mimar ikisini birden yap imece artı 4t ben öyle yaptim
-
@Mimar 4t guy tarzı hazırlanmamış bence
-
@Mimar hocam ben de gunde 2 imece 2 4T gidiyorum ozgun sorulari da gormek amaciyla biraz guy formati disinda ama iyidir
-
Arkadaşlar bende adem kılıç 2017 var ve hiç yanlış çözüm yok. Bu yanlış lafı nerden çıkıyo anlamadım beni tedirgin ediyosunuz.
-
Sonuçlar belli olmadığı için ben daha paraya kıyıp alamadım guyla ilgili bir şey
-
@Mimar nereyi yazdın nasıl durumlar, ömrümüz beklemekle geçti, buarada ben ne adem kılıç çalışıyorum @ucanizmirli bunlarsız kazanılmaz mı bu sınav
-
@hermonie adem kılıçta açıklamalar yanlış değil yanlış olan kısım şu cevabı doğru açıklıyor ama cevap c iken cevap b demiş böyle hatalar var
-
@iyimser16 la kardeş anlamadım kurduğun cümleyi adem kılıç çözeyim mi diyon çözmiyim mi diyon