2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Obra olur tabide çıkmiş soruları sınavdan bir gün önceye bırakma hocam
-
@guylassakartık bahsettiğin muhasebe 4t nin 2017 denemesi mi
-
@endeks evet 12li en sonki
-
Bu gidişle guy nolur bilmem ama guy kadar merak ettiğim birşey var kpss2017. bence guycular arasında bir yarış olacak gibi geliyor kpss 2017
-
@köyün-ağası insanlari niye pisman etmeye cabaliyosun sana gelmedi diye kimseye gelmesin mi
-
@köyün-ağası niye öyle dedin hocam elendin falan mı daha önce
-
Ey Emek veren güzel dostlar !
Alnınızın teri kurumadan karşılığını alın inşallah.
Emek ve Dayanışmanız kutlu olsun. Allah emeklerinizin karşılığını nasip etsin.
-
Ve elbette ki sevgilim,
Elbet dolaşacaktır en şanlı elbisesiyle; işçi tulumuyla bu güzelim memlekette hürriyet..
Nazım HikmetHerkesin emeğinin karşılığını aldığı bir ülke,bir dünya dileğiyle İşçi Bayramı kutlu olsun.
-
@köyün-ağası yapacak bi sey yok bir de memleketimden elesinler zalımlar
-
@ucanizmirli yaa iyi bari biraz rahatladim cunku ben 73 74 filan aliyorum forteyi cozumce cok moralim.bozuldu sence normal mi senin kac cikti fortede?
-
Herseyi gectim o sinava 2 tanecik tarih sorusunu sokmasalar nolur sanki en uyuz kismi tarih calismak ne alaka neden yani off cildiracam
-
@msaka valla forteyi hiç saymadım kardeşim ya çok yanlış soru çıkınca bakmadım netlere
-
Ben ders çalışırken sürekli gezen arkadaşlarımın fotoğraflarını görünce ben
-
@paretowilfredo hocam biraz manasiz bir soru olacak ama ados sepya kelimeleri sizi bisi cagristiriyor mu ?
-
@guylassakartık bencede alican hoca kpss düzeyininde üzerinde hazırlamış soruları
-
@voshue Malesef kardeşim. İkisi bir arada bir şey ifade etmedi
-
@paretowilfredo hocam maşallahın var son günlerde faal goruyoruz seni burda devamını da bekleriz
-
@aycan Aslında hep faaliz de çoğu zaman işin mutfağında
-
@msaka Bozdoğan Türküsü eşliğinde Inkılap Tarihi çalışmak harika bence.
-
@karakalpaklı ÇİKİLATA YEMEMELİYİM...
Başvuruda bilgilerimin doğruluğunu teyit ettim..
Oraya boy kiloda yazdık çikilata yememeliyim