2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ucanizmirli ikisinide çözmüyorum, kpss konu çalışıp soru çözüyorum, siz daha tecrübelisniz bunları çözmeden guy sınavı kazanılmıyor mu? Şartsa 2-3 kala çözeyim biraZ
-
Arkadaşlar aranızda Düzce 'yi tercih edenler varsa facebookta 2017 guy düzce grubu var puanlara göre liste yapılıyor şuan 50 küsür kişiye ulaşıldı katılmak isteyenleri bekleriz.
-
@iyimser16 kpss çalışmak daha iyi her zaman ama ben olsam en azından 1 kere bakardım çıkmış sorulara guy tarzını görmek için
-
@miss-smith adem hoca form olmadan kaydırma yapmayı becerebilmiş. Acayip taktım adama. Yıllardır satan bir kitapta olmaması gereken hatalar. Fiyatı da baya uçuk.
-
Geçen yıl biz uzayda yaşıyormuşuz sanırım . Ne imeceden ne ademden haberimiz vardı normal çalıştık bi arkadaşım 89 biri de 94 aldı. Tabiki çıkmış soru görmek,kurumun soru tarzını öğrenmek iyi oluyor ama sadece bu kitaplara çalışmak sağlıklı gelmiyor bana.
-
@ucanizmirli eyv kardeşim:) öyleyse bi bakayım ben
-
@Obra cok sinir bozucu evet alelade hazirlanmis bence o yuzden aciklamalara da guvenmiyorum soruda sorulan seyle alakasiz aciklamalar biseler aciklamaya butun konuyu kopyalayip yapistirmis o kadarini ben de acip.kitaptan calisirim.zaten
-
@iyimser16 aynen nslsa vakit var daha bakarsın rahat rahat
-
@ucanizmirli ya guy denemesi cozuyo musunuz baska yerlerden bende forte guy denemesi paylasmis biri onlari cozuyorum de baya moralim.bozuldu acaba biz bu imeceyi ezberledik de.ondan mi kolay geliyo bize
-
@msaka çıkmış soruları ikinci kez dün bitirdim 90 doğrunun altına düşürmedim hiçbirini ama diğer özgün denemelerde 80 in altına düşürmemeye çalış biraz daha zor oluyo onlar çünkü. Hele o forte de anahtarda o kadar çok yanlış cevap verilmiş ki her sorunun ardından ulan doğru mu acaba şık diye ordan burdan konuya bakıyorum teyit amaçlı. sıkıntılı yani o forte
-
@Obra Zaten sadece adem kılıç yada imece çözmekle olmaz. 1 guy denemesi çözüp kalan zamanı diğer çıkmış sorular ve konu tekrarı
-
@iyimser16 konya yazdim kardesim uğraşıyorum. sen naptin ?
-
@msaka aynen hocam hiç bir faydasını görmedim. İmecenin çözümleri çok daha iyi.
-
Yok mu kimseden kurum içinden duyum puanlarla ilgili? Önceden böyle değildi sanki duyumlar geliyordu hep her türlü konuyla alakalı.
-
@miss-smith çıkmış sorulara 13 mayıs'ta bakacağım. Kpss'ye hazırlanıyorum bu çalışma guy'a da destek oluyordur diye düşünüyorum. Umarım yanılmam.
-
İyi aksamlar arkadaşlar. Daha once guy tercihi yapmış arkadaslara bir sorum olacak.
İllerin kac puanla kapattığı açıklanırken isimlerde yazıyor mu? -
@Mimar iyi bee hocam bnde bildiğin gbi çalışmaya ve beklemeye devam senin puana konya gelirde, inş sınav mülakat sıkıntı olmazda bu kaygı biter
-
Sadece çıkmış soruları ezberlemek bana hiç mantıklı gelmiyor. Ben 4t+adem kılıçın özgün guy hazırlık kitaplarından ilerliyorum çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Zoru görürsen sınavda sıkıntı yaşamazsın gibime geliyor. Ama 4t nin muhasebeyi bence çözmeye gerek yok. Aşırı kasıntı. Uğraşmaya değmez.
-
@Mimar konya pişmanlıktır kardeşim:)
-
@marjinalfaydali geçen dönem zaman sıkıntısı yoktu önce hangi ilin kaç puanla kapattığını ve illere göre isim listesi açıkladılar. Daha sonra sınav yerlerini.
Bu sefer bu süreç daha hızlı işleyecektir. Sınava 14 gün kaldı. En az 10 gün önce il seçim sonuçları açıklanacak yazıyor başvuru formunda.
Edit:) gib zalimsin sınava kalmış 14 gün insanlar sınava girip giremiceğini bile bilmeden ders çalışmak için cabalıyor bu streste