2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guylassakartık 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Guy bu senede aynı soruları sorarsa seneye 95 leri görürüz gibime geliyor kurumda. Bu sene sorular orta şekerli olur gibime geliyor ve kurum 80e düşer diye düşünüyorum. Soru ezberlemek kazandıracak mı? Bunu merak ediyorum. Ne olacaksa olsun artık. İnşallah seneye bu sene gibi olmaz. Seneye de alım olmazsa iflas başvurumu icra mahkemesine vericem:):)
95 mi hepimiz insanız abartmayalm. olsa olsa taş çatlasa 86-87 olur maksimum 1-2 il o da.
-
@yldzkrc ya aslında biraz da zamanla alakalı evde yaptığın deneme süresi 40 dk dır ama sınav 150 dk üç kere sınavı dönebiliyorsun bu yüzden daha yüksek yapabilirsin. Çünkü dikkat den kaçan sorun olmayacak
-
@SR 86 87 mi yuhhh
-
@SR hocam çoğu il 80 olur bursa antalya 85 i geçmez. Geçmiş verilere bakın az sayı olan yerlerde yazılıda düşük kapatmış
-
@Antimülakat teşekkür ederim umarım ne kolay olur sınav ne de uçuk puanlar dolaşır tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim
-
@Fişek-MORGEN 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR 86 87 mi yuhhh
hocam dediğim gibi zor. yani taş çatlasa dedim zaten farkettiyseniz. yoksa bence de bulmaz.
-
@Fişek-MORGEN bunun da etkisi vardır muhakkak hocam doğru diyorsun basit hataları sınavda farkedip düzeltiriz yeterki yanlış soru olmasın kafamızı takacağımız
-
@Phoenix 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Güzel insanlar, güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Tabi ki eleştirileriniz de daha iyisini yapabilmek adına kıymetliler. Profillerinizdeki ayarlar kısmında deri bölümü var. Eğer bu halini beğenmezseniz istediğiniz görünüm seçeneğini kullanabilirsiniz.
itiraf ediyorum geri döndüm :))
-
@davetsiz Hoş geldiniz hocam
-
Aga herkes bu işin artık çıkmış sorulardan gittiğinin farkında. O yüzden 95 yazdım ama çok abartmış olabilirim. Önümüzdeki sene 4 5 bin alım olsun valla o kadar kişiyiz hepimiz 2500kişilik ilan için sınav manyağı olduk. Puan alan adamlar da bir yerlere yerleşemiyor. Kamunun genişlemesi gerekiyor. Kişi başına düşen memur sayısı gelişmiş ülkelere göre çok düşük hala türkiyede.
-
hatay ı secen arkadaslar az calısın cok yuklenm
eyın noluurrrr -
@ceren mersine de çok yüklenmeyin arkiler. Ben yüklenemiyorum artık beynim zonkluyor ders çalışmaktan. Guy beni bitirdi yıldım artık.
-
@guylassakartık duyan olur mu kı
-
@ceren Orasını bilemem ama duyanlar duymayanlara duyursun diyelim
-
2015 soruları elinde olan atabilir mi acaba burada atılmıştı ama bulamıyorum
-
@karakalpaklı mürekkepli olmasın yeter.
-
@sınavstilisti hocam, topluca görebileceğiniz bir şekilde not çıkardım.
-
Allah senden razı olsun @dude
-
@dude Allah razı olsun soruyu anlamaktan daha önemlisi konuyu anladım
-
Anayasa da sorulacak sorular referandum degisikligine gore mi cevaplanacak bilgisi olan biri cevap verse cok makbule gececek ama pek kimsenin salladigi yok sanirim.