2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Dostlar hepinize selamin aleyküm.
Yarin insallah onemli gun. Bugunu beklerken cok sıkıntılar cektiniz. Umutsuzluklar zaman zaman yilginliklar sitemler.. Bazi dostlarimizi sinavda gorecegiz kimimiz de diger sinavlari bekleyecek. Girecek dostlarimizin Allah yar ve yardimcisi olsun. Insallah gonlunuze gore olur. Sizlerin meslege girdiginiz gunu de paylasmak dilegiyle.
Allah emeginizin karsiliklarini nasip etsin.
-
@crush0606 tren garından taksiye binsek olmaz mı
-
@atibareis ve taksiyle de gidilebilir mi acaba
-
Taksiye binebilirsiniz yakın zaten
-
@brkmrv hocam ordan taksiye binin 20 dakika yürürsünüz çok uzak değil ama karışıklık olabilir bir de anayollar var arada zaman kaybı olur
-
@gmmerve teşekkürler taksi mantıklı olacak bence de
-
@totti gazi yakınında pek Yok meşrûtiyet kök Çarşısı'nda var az ilerisi olgunlar sokakta var
-
Arkadaşlar giriş belgesini 2 sayfa halinde aldım sıkıntı yaratabilir mi ya da tek sayfa alan var mı
-
Yarin yapilacak GUY sinavi bolgesine yakin yollar "Ciftci Bayrami" nedeniyle Valilikce trafige kapatilacagi icin yol durumunu dikkate aliniz. B002
-
Gib in attığı mesaj
-
Özet şeklinde idare hukuku notu olan özelden gönderirse sevinirim.
-
valla herkes çıkmış sorularla hazırlandı gibi, gib sınav sistemini bir değiştirmişse 70 ile kapatan iller görebiliriz
-
@davetsiz biz bazı iller 73leri bulur dedik ama hiç dediğimiz gibi olmadı. Bence kurumda da fazla umitlenmeyin düşük kapatacak diye.
-
@davetsiz sizce degismismidir hocam fikriniz nedir
-
Sınav akşamına açıklanıyormış genelde dostlar doğru mu?
-
@halilhy benim tek sayfa
-
@hobbes nasıl aldınız yazıları mı küçülttünüz
-
@halilhy benimkisi de iki sayfa halinde çıktı ,ikinci sayfa da bir bilgi yok ama karekod olduğundan onu da çıkarttım
-
@merve1.2 karekod sag ust kose de de var. Ben telefonuma indirdigimde de tek sayfaydi san icimde bir suphe acaba 2 sayfa mi olmali. Birde renkli yada siyah beyaz fark etmiyor sanirim ben siyah beyaz aldim
-
O Zaman bi problem olmaz galiba 2 sayfa olması