2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Il seçimi gercekten garip bir olay, haksizliklar hat safhada bu konuda sizi destekliyorum. Siz icinizden geldiği gibi tercihinizi yapin. Yasamak istediğiniz ili seçin. Bu donemlerde spekülasyonlar çok olur. Kimseye aldirmayin. Ben gorusumu yazdım sadece. Analiz açısından baktim. Deger verirsiniz vermezsiniz siz bilirsiniz. Gidin özgürce seciminizi yapin. Selametle..
-
Istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir, ama asıl görünmesi gerekeni göstermez."
Sir Alex Ferguson
Herkesi dinleyin ama kimsenin dediğini yapmayın dostlar. %30 mantık %70şans. Buradan bir kişi yazavak diye yüksek olmaz, düşük olacak dedi diye de düşük olmaz.
Sonuçta bir yer yazılacak gelir gelmez. Ama sonunda çalışanlar kazanacak. Şimdi beni dinlediniz ama benim dediğimi de yapmayın mesela.
Selametle.
-
@fatoship bence öyle. Ana yinede herkes kendi kaderini çizecek
-
@karakalpaklı kardeş imc çalışmak sadece yeterli mi yoksa adem kılıçta mi alalım.
-
Hiç mi Elazığ yazan yok?
-
@saay elazigda ne işim var
-
@ErtuğrulBey76 Ikisinden birisini 4 5 sefer bitirmek gerek fikrimce. Ama önce konuların bitmesi lazım diye düşünüyorum.
-
Azıcık da şu taraflarıma doğru eksileyin arkadaşlar.
-
@karakalpaklı yaa bu imc eski basim yaa .Son değişiklikleri dikkate almamis.Acaba gib dikkate alır mı?
-
@ErtuğrulBey76 benim memleketim elazığ. Elazığla istanbul arasında kaldım resmen.
-
@ErtuğrulBey76 Hocam diyorum ya konuları bitirmeden sadece imece çalışmak yetmez. Sen önce konularını bitir. Imece üstüne cila olur ancak.
-
@saay kızdın mi kardeş şaka yaptim.
-
@ErtuğrulBey76 eksileyen ben değilim
-
@karakalpaklı yaa ben değişiklikleri sordum sana canpolat.
-
@saay ah o eksileyen:} canın sağ olsun.
-
@saay puan kaç.
-
@ErtuğrulBey76 Dostum müneccim değilim ama diyorum ki guyda çıkmazsa kpss'de çıkacak. Sen konularını bitirmeye bak. Imece dediğini son 2 kolayca çözersin zaten defalarca.
-
@karakalpaklı yaa guyda değişiklikleri almasinlarda kpss önemli değil.Ona çalışırım.
-
@ErtuğrulBey76 Puanı söylemeyeyim insanlar kararlarından etkilenmesin ama istanbula kesin olarak girecek sıralamadayım öyle diyeyim
-
@saay o zaman Elazığ yaz daha garanti olur .Yani kurum sınavı İstanbul gibi 85 ile kapatmaz.