Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor
-
@totti sıkıntı yok. Biri sözleşmeli diğeri kadrolu. Sıkıntı yaratabilecekleri bir durum yok
-
@Antimülakat oo şimdi evrakları teslim edersem Kyk ya giremiyorum öyle mi :((( boşuna gitmeyeyim bari mülakatına :((
-
@yenilmezserhat valla yıkıldım hocam,bu tarihle böyle ayarlayanlara ne desek az.Mecburen Ptt'ye evrakları teslim edip,başlayacağım,bu sürede Kyk'nın mülakatına gideceğim,olumlu sonuçlanırsa tazminat ödeyip felan da geçilmiyor mu 1 sene çalışacaz mı mutlaka.Cahilce soruyorum ama önemli kb
-
Ya ynilmezserhat gicik oldum sana mis gbi atanmisin gitsene ya illa ankarada yasamak istiyosan istanbul mulakatina niye gittin. Guya kurul isteklileri bulup seciyomus hani ben istekliydim bni secmedi serhati secti antimulakat bu ptt artik 2016 puaniyla son alimmi 2018 kpss ilemi alir artik. Bide ben hem kyk hem ptt yozgat icin girecem ankara olsa dahami sansli olurdum
-
@keynezyenciii iki sayfa önce bir arkadaşımiz paylaşmış oradan da bakabilirsin
-
@Antimülakat önce İst'e alım yaptığı ve kendi şehrime Ptt veya Kyk'nın kaç kişi alacağının garantisi olmadığı için mecbur gittim,ankara'da değil bu arada..Üstelik yedek diye birşey var..Hakka felan girdiğimiz yok neyse ztn antimülakat reyizde sallamamış bizi,foruma da küstüm daha da gelmem
-
Serhat ozur dilerim kirilman icin soylememstm bu istanbulda siralamaya giremediniz yazisi beni hasta etti
-
@yenilmezserhat sana söylemiştim iki sayfa önce bir arkadaşımız belirtmiş diye de yanlışlıkla yönlendirmeyi @keynezyenciii ye yapmışım. Dediğim gibi iki sayfa önce çok iyi açıklama yapılmış.
-
@keynezyenciii İst e girmek neredeyse kabusum oldu,boşver hayırlısı olmuş
-
@Antimülakat eyvallah baktım,zaten en sevdiğim forum,bi yere gitmem
-
@yenilmezserhat aaa gitmeyi düşünmek mi? Bu sayfadan ayrılmak evden ayrılmak gibidir. Valla geri dönmek gerekir sonunda, bende denedim bir kaç kere gitmeyi de sonra geri döndüm :)))
-
@Antimülakat bir de app i çıksa dadından yenmez :))
-
Arkadaşlar bu kyk mülakati için sınav giriş belgesi götürmek gerekiyomu
-
@said
Kimisi goturun diyor,siz alin gidin en iyisi her ihtimale karsi. -
@said siz yozgat icinmiydi hocam ?
-
..............
-
Ankara 12. idare mahkemesi sınavın yürütmesini durdurdu.
-
Haydaaaaaa
-
@burcuburcu hangi sınavın neyin yürümesini durdurdu. kykyi kazananlar ise başlamadı mi?
-
Bu ileti silindi!