GUY ŞANLIURFA
-
Urfayi yazmayı düşünenler. Ben 85 ile Urfali olarak Urfayi yazacağım. Ya sizler
-
Yok mu ya Urfayi yazan. Bir tek ben miyim.
-
kaçla kapatır urfa?
-
Orasını sadece GİB bilir. Ama tahminim 78 bilemedin 79 ile kapatır. Senin kaç
-
@Ekonomist63 @Ekonomist63 benimde 80,95 kararsızım Antep Urfa Maraş arasında daha karar veremedim çok muallaktayım çekiniyorum yani sıralamam da iyi değil
-
Biz 80 üstü 5-6 urfali olarak urfa yazmayı düşünüyoruz.
-
Benimde 85 bende yazcam bulunduğum il açmadı mecburen urfa
-
@tugba a Hangi ildesiniz
-
@Ekonomist63 kayseri
-
@Ekonomist63 nedense bu yazdığına hiç inanasim gelmedi beş altı arkadaş urfayi yazcaksiniz puaniniz 80 üstü
-
Benimde sana hiç inanasım gelmiyor nedense. Kayserili biri 85 ile urfayi yazacak. O kadar güzel il varken
-
@Ekonomist63 intersen fotografini yollarim siralamami dahi ama sende o bikac arkadasini 've senin puanini gonderceksin
-
've gercekten urfa yazicam kuzenim orda ogretmen siverekte
-
@Ekonomist63 85 üstü 9 arkadasım da urfa yazacak bodrumluyuz sıcağı severiz
-
425 kişi girecek sınava ve urfa doğuda76 77 bandı kapatır 80 81 puanları olanlar için garanti bir il
-
Arkadaşlar sizlere tavsiyem 78 bilemedin 79 üstü urfayi yazsin. Ama yinede karar sizlerin. Buradaki Hiçbir şeye inanmayın. Herkes rakibini nasıl halt edeceğinin peşinde. Sizlere tavsiyem özellikle 75liler net bir karar verin ve ders çalışmaya başlayın. Buradaki hİÇ kimse sizin iyiliğinizi istemeyecek kadar işsiz.
Buna bende dahil
-
@tugba neden 85 urfa hocam daha iyi sehirlerde rahat gelir
-
@Albert icimden urfa geciyo kuzenim orda ogretmen buyuk sehirlerden korkuyorum kurum yuksek kapatirmi die o yuzden urfa
-
Urfada büyükşehir değil mi @tugba
-
En iyisi urfa ben sırf yemekleri için yazacam ya urfa ya antep:)