GUY ŞANLIURFA
-
@marslı hemen hemen 3 ilçede 100 km.
Siverek diyarbakir yolu üstü
Viranşehir Mardin yolu üstü
Birecik Gaziantep yolu üstü.
Umarım açıklayıcı olmuştur. 3 ilçede büyük ve güzel. -
@O'connor eyvallah kardeşim
-
Daha yokmu 80 ustu alipta urfayi yazacak olan bu gidisle yuksek kapatcak
-
Bizim 81 alan arkadaş istanbul urfa arası git gel yapıyor. Daha kararını vermedi.
-
@O'connor arkadasina solede istanbulu yazsin ne kadar dusuk puanlilar gelirse o kadar ii kurum sinavi dusuk olur
-
@tugba Oda urfali işteeeee
-
82 küsür ile tabi ki URFA
-
@kamikaze Nie antep degilde urfa sen Demi urfalisin
-
@tugba bu taktik tutmaz kurum sınavını yükselteceğimi sanmıyorum
-
@kamikaze ozamn sorun yok tabiki urfa antepte neymis urfa dururken
-
77.3 puanım var sizce iner mi puan bu kadar ne dersiniz 2 yıldır boş oturuyoruz.
-
@muratb Onu bir Gib insan kaynakları birde Allah bilir.
-
@O'connor doğru diyorsun hocam sınav açılmış olsa idi biraz kaygılanmazdım fakat bu iş olsun diye kafasında guy olmayanda başvuracaktır diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor. Birde siz tercih yaparken nelere dikkat ediyorsunuz mesela ?
-
@muratb Senin puan urfa için biraz riskli ama yinede sen bilirsin.
-
Bu gidişle Urfa 80 üstü kapatacak gibi. Çoğu kişi 80 üstü direk Urfa yazıyor
-
60 70 kişi 80 üstü gördünüz diye 80 üstü kapatmaz korkmayın 77 ye rahat gelir sıkıntı etmeyin
-
Puanların yüksek olmasının nedeni geçen sene kpss başvuruları bittiğinde daha hiç bir kurumun mülakat sonuçları açıklanmamıştı. Onun için riske atmayıp herkes kpss ye başvurdu geçen sene 1750 guy 300 vmy 241 mhuy 50 duy 25 muy 33 il göç 400 sgk iç işleri iş teftiş tse gibi 5 10 kişilik kadroya yerleşen 50 kişi kadar var bunlar kpss ye tekrar başvurdu ücreti ödemişken sınavada girdiler zaten hepsi tecrübeli yüzde doksanı 80 üstü aldı. Önümüzden yaklaşık 2500 kişi gitti zaten hiç bir ilin puanı 80 üstü olmaz çoğu il 75 76 gibi kapatır
-
81 puanla yazmaya çekinir oldum. Daha önce 3 kez yanlış tercihten giremedim. Tedirginlik oluyor ister istemez
-
Gördüğüm kadarıyla bu yıl İstanbul'un sürpriz yapacağı. Çünkü geçen yıldan ağzı yanan çok oldu çok
-
2013ten bu yana sürecin içindeyim ankara ile bursa antalya konya belki 79 u görür istanbul en fazla 77 olur diğer illerin kapatma puanı 75 77 arasıdır 3 4 il 73 ü görür doğu da bu seneki adaylar çok stresli bu gidişle kurum sınavından düşük alacaklar