GUY ŞANLIURFA
-
@Ekonomist63 Istanbul Ankara Izmir kadar bursa kadar degil
-
@tugba hayrlisu olsun
-
@Ekonomist63 benimki tam arada 78.2 urfa düşünüyorum. Ama aklım karışık öneriniz var mi?
-
@Albert tesekkur ederim hepimiz icin hayirli olsun insss
-
@marslı aynen yemekleride cok guzel
-
@Ekonomist63 bu ekonomistin puanı 76 değilse bende hiçbirşey bilmiyorum adam daha 6 gün önce katılmış foruma yok benim arkadaşlarda başcuracakmış da hey yawrum hey. Bizim herşeyden haberimiz var @Ekonomist63 .
Arkadaşlar bu süreçte ANKETLERDEN BÖYLE ADAMLARDAN UZAK DURUN.
.TECRÜBELİLER DERNEĞİ BAŞKANI -
@Fişek-MORGEN aynen puanimi yazmicaktim ama bu arkadas bi kaç arladasimda 80 ustu basvuracaz deyince deli oldum yazdim resmen troll her sene oldugu gibi
-
Başlığı hortlatayım bari 78.6 ile deneyecegm şansımı
-
@tugba o 5 arkds muhabeti acildimi yalan puani 80 degil 75 dir kesin :)))
-
@Ekonomist63 kardeş hemen puanının resmini çekiyorsun ve paylaşıyorsun okeymi. bura senin o bildiğin yerler gibi değil. puanını gönderemiyorsan layık olduğun yerlerde kendin gibi olanlarla sürtüşmeye devam et. çünkü bur dan sana ekmek çıkmaz.
-
@milton-fiedman @ansızınbirilan hocam girin yazdıklarına bakın 4 çeşit puan yazmıs yok 82 bilmem ne yok 85 bir de urfalıyım demiş kesin hayatında görmemiştir harita da bile bulamaz
-
birde küsüratlı yazmış ki salladıgı belli olmasın diye aksam aksam gerdi beni gereksiz troll
-
@milton-fiedman bende ole dusundum
-
@tugba silerse falan diye ekran görüntüsü bile aldım. bu da işsizlik seviyem
-
:)) allahim ya sen demi urfa yazican
-
o arkadaşla mesai arkadaşı olacaksam 1 sene daha çalışırım ben. şaka tabii. evet urfa düşünüyorum önce istanbul düşünüyprdum şimdi urfa bakalım artık
-
@ruhfakiri hayirlisi olsun inss dusuk kapatir da dusuk puanli arkadaslarda sinava girer
-
@tugba insallah
-
Sayın urfalı yoldaşlar bu ilçelerden hangisi merkeze yakın merkezi yakın ilçeleri sıralayın ona göre yazalım
-
Urfaya 84 ile talibim arkadaşlar. Hepimiz için hayırlısı olsun. Memleketim olmasından dolayı yazıyorum.