GUY ŞANLIURFA
-
Facebookta çok konuşulupta burada hiç konuşulmayan urfa. Urfa acaba kime küsmüş. Bu kadar sessiz. Sessizliğin arkasından Fırtına mi gelecek.
-
@O'connor belki de Urfaya küsenler Olup son Günlerde Hepsi istanbul yazmştr. ( inşallah )
-
İnşallah kimse URFAya küsmemistir. Çünkü unutmayın Urfa Doğunun Batısidir. İsot cigkofte ciğer sevenler urfada mi.
-
Bende buradayım. Ciğeri seviyem haaa
-
https:// m. facebook. com/groups/167147527144536 urfa yazan ve yazan arkadaşları bu guruba eklesin. Gurubun ismi 2017 GUY ŞANLIURFA yazanlar
-
Taban puan belli olmadı mı daha.
Yok mu hiç duyum -
@O'connor 85le kapamış açıkta kaldınn
-
@yyy GUY ŞANLIURFA içinde söyledi:
@O'connor 85le kapamış açıkta kaldınnTeşekkürler canım. Çok rahatladım bunu duymak bana iyi geldi.
-
@O'connor ne demek connorcum
-
kimsenin hakkına girmemek ve tercihlerini etkilememek adına tercih öncesi puanımı ve şehrimi kimseyle paylaşmadım. bu hassasiyeti gösteren benim gibi naif insancıklar umarım hakkımızda hayırlısı ile alırız şu işi
-
@mrve Peki kaç ile yazdınız
-
kurum kaçla kapatır tahminleriniz nedir?
-
@mrve GUY ŞANLIURFA içinde söyledi:
kurum kaçla kapatır tahminleriniz nedir?
80 81 gibime geliyor. Tabi taban puanları görmeden erken konuşmamak lazım.
-
Şanlıurfa ili için 425.adayın puanı 78,44244 puandır. Urfa yazanları bekliyorum.
-
Nerde bu urfa yazanlar yavvvv
-
Arkadaşlar sınav nasıldı
-
Ben şahsen guy soru havuzunu değiştirmesinden çok memnunum çünkü artık ezbere sistemi bitti beyler. Sınav zorlayıcı idi. Bence taban 75-76 larında bulur.
-
Yok mu bu forumda urfa yazanlar
-
Ben yazdım hocam
-
Mülakata kimler kaldı gençler.