BURSA GUY
-
@maliyeci123 puan hocam
-
81.83 hocam
-
puanım 85.4 bursayı yazacağım
-
kimini endişelendiren kpss puanı benide endişelendiren kurum sınavının kapatacağı puan Ama gönüller bursa 4 sene yaşadık her şeye değer bir il
-
Bursa guzel bir il mi ?
-
Torpil çok döner mi burada ?
-
@şengüll güzelden kastınız nedir bunu bilmek lazım önce,deniz yok mudanyada trilyede falan giremezsin yeşillik var biraz ama abartılmasın ist kadar kalabalık degil kocaeli kadar sığ degil arası bişey
-
@şengüll üniversiteyi bursa da okudum bu kadar biliyorum eksiğim varsa affola
-
yani ben izmirliyim ama izmiri yazmicam puanim 81 cunku izmire benzeyen bi yer yasam sartlari acisindan boyle bi yer ariyorum deniz olmasa da olur yasam sarti ve insanlari iyimi pahali bir sehirmi sosyallik acisindan guzelmi
-
Gerek kalmadı
-
@şengüll izmire yakındır doğal güzellik açısından ama bir izmir değildir. Yaşadığınız ilçe çok önemli, memurların tercih ettiği güzel semt ve ilçeler var. Oralarda çevre ve insanlar konusunda problem yaşamazsınız. Bahsettiğim yerde kiralar 800 tl'den aşağı olmaz.
-
@şengüll bende izmirde oturuyorum ve tereddütsüz bursa yazıyorum.Deniz dışında İzmirden aşağı kalır yanı yok benim için
-
Ben de Bursa'yı yazacağım..Merkez ilçeleri,İnegöl ve İznik güzeldir.Canlıdır.
-
@marshall puan kaçtı hocam
-
78.33 bursa gelme olayi nedryaa
-
Arkadaşlar bence sadece puanlarımızı yazsak, 80.300 bursa
-
-87 -86 -85 -83 -81.83 -85.4 -85 -78.33 -85 82.03 şimdilik yazanlar başka yok mu
-
@sradaninsan böyle sorunca genellikle yüksek puanı olanlar yazar hocam.
-
@Antimülakat hocam saldıranlar olunca onlar da yazamıyor diye yazdım galiba bu işler bana göre değil üstadlara bırakmam lazım galiba
-
@sradaninsan valla bu işler üstadlıkta değil. Çok karışık bir durum söz konusu. Şehirleri seçmedeki değişkenler insanların psikolojisinde de mevcut.