RİZE GUY
-
@maliyeci123 gerçekten öyle akıl mantık var 86 dan bahsediyoruz
-
@honeybee haklisin
-
@maliyeci123 siz nereyi dusunuyosunuz yaa arkadaslar siz heralde ilk defa girdiniz kpssye bu puan alinca bitiyo mu ben simavdan 15 gun sonra yuzde ellisini unuttum.herseyin sonra calismaya basladim su an hukuk adina 100 de elli bilgim var sure az kurum simavlarinda da oyle super netlerim cikmiyo
-
@iktisatci 2. Senem geçen sene guy mülakattan elendim. 1 senedir kitap yüzü açmadım yeni başladım sayılır çalışmaya.
-
@honeybee inan bi farkiolmuyo sinavdan ciktim agustosa kadar bakmadim agustosta basladim calismaya hukuklari bitirdim ilk once ama su an sifirim yani agustosta hukuk calismasaydim da su an ayni olcaktim o yuzden moralini hic bozma son 40 gun calistigin asil olan zaten
-
@honeybee moralinizi bozmayin rize dusuk kapatcak bence ve ben de buyuk ihtimalle ankara yazip sonra cok uzulecem
-
@iktisatci bundan sonrası nasip artık. Nişanlım burda çalıştığı için başka yere gitmem mümkün değil o yüzden burayı yazıyorum
-
@honeybee evlenmeden once atanirsan es durumundan tayin oluyomus evlendikten sonra atanirsan olmuyomus bunu da bugun ogrendim evlendikten sonra ataninca ayri kalmayi goze almis oluyomussun sacmaliga bak
-
@iktisatci evet öyleyymiş atanana kadar çoktan evli olmuş oluyorum
-
@honeybee hayirli olsun o zaman
-
@iktisatci inşallah olur
-
@iktisatci kardeşim seni okadar iyi anlıyorum ki. Senin tek ihtiyacın olan şey cesaret. Bugün sürekli yorumlarınıza denk geldim. 88 ve üzeri puanlılar emin olun büyük illere yayılacak. Sizin puanınız çok iyi durumda. Bu puanla ve biraz daha çalışmayla 90 üzeri yaparsınız kurumda. Eğer kaybederseniz sadece panikten olacaktır. Geçen sene panikten sınavdan elenmiş biri olarak söylüyorum bunu. Hiç düşünmeden gerçwkten istediğiniz yeri yazın ve sadece çalışın sakin bir şekilde. Allah yardımcınız olsun.
-
..............
-
@MuhsinBey o ihtimal de var di mi
-
90 ve 95 almis kisilerin siralamasini nasil ogrenebilirim
-
93,63 - 85.
91,87 - 216.
90,66 - 376.
89,71 - 565.
89,02 - 752. -
Arkadaşlar herkes puanını doğru yazsın lütfen kimse kimseyi yanıltmaya çalışmasın
-
@honeybee nerden mezunsunuZ acaba ogrenebilir miyim
-
@iktisatci ondokuz mayıs üni