İZMİR GUY
-
Açıkçası buradaki ve gruplarda ki yorumlara bakılırsa izmir ankaradan da yüksek kapatacak:) Hep bir şişirme ve abartma görüyorum çok fazla spekülasyon var insanları iyice karamsarlığa itiyorlar.
-
Zaten amaçları o. İşleri güçleri spekülasyon
-
@Ekonomist63 sizde mi izmir düşünüyorsunuz? Puanınız kaç?
-
@Themis14 hocam 3 sene evvel dershane ortamından tanıdıklarım var ama bizim sınıftan sadece 2 kişi vardı çeşitli kurumlara atanan.diğerlerinin çoğu sene ortasında alana hazırlanmayı bırakmıştı.yani şu an için bu konuda pek bir bilgim yok diyebilirim.zaten ben de sgk denetmenliği sonuçlarını bekleyenlerdenim ayrıca il göçte başlarda yedeğim.28 ine kadar ikisinden birisi olumlu sonuçlanırsa guy için başvurmayıp sizlerin de önünü açmak isterim.umarım hepimiz için hayırlısı olur.
-
@Ragnar-Lothbrok tesekkur eserim bilgilerin icin.yine bizelere burada bir tespitlerin olursa paylasmani rica ederim.
-
Sgk denetmenlik aciklanirsa ve kazanirsam 91 puanla izmir yazmayacagim. Şayet kazanamazsam İzmir yazacagim arkadaslar.
-
@xSevalx İzmir düşünmüyorum. Ben 85 ile urfa yazacağım
-
@Themis14 Ne demek hocam elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.hatta size şöyle bir analiz yapayım.en son 2015 Mayıs Guy sınavı il tercihleri sonucunda
İzmir ili için başvuran 1000 inci adayın puanı 79,384
Manisa ili için başvuran 225 inci adayın puanı 76,463
Muğla ili için başvuran 525 inci adayın puanı 77,009 şeklindeydiManisa ile Muğlanın taban puanlarını yazmamın sebebi o seneki İzmirin taban puanıyla ilgili fikir vermesi açısındandı.Bu seneki ilanda Batı ve Güney Egede İzmirden başka il olmaması, ayrıca alım sayısının 2015'e göre 50 kişi daha az olması o seneki taban puanına göre puanları 1,2-1,5 puan yukarı atabilir.Ayrıca 2015 Mayıs Guyu o sene açılan ikinci guy sınavıydı.şu an ki guy ilanı ise 2016 kpss den sonra açılan ilk guy sınavı.Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama bu veriler tercih yaparken belki sizde fikir oluşturabilir düşüncesiyle paylaşmak istedim.
-
Bende izmirin bir ihtimal 81 puanı görebileceğini düşünüyorum fakat bunun daha üzeri olması olanak dışı bana göre. Bu sene çok fazla güzel il var. İstanbul ve ankaranın alımlarda olduğu seneler hiç bir il 80 den yukarı çıkmadı. Bu sene ilk defa yüklü alım diye konuşuluyor fakat daha önceki senelerde de herkes bu ilana başvuyordu çünkü diğer kurumlara girseler bile daha süreç tamamlanmamış oluyordu. Bu sene herkes kendi kendini çok strese soktu puanlar uçacak falan diye. Gereksiz bir yaklaşım. Puanı 75-80 aralığında olan arkadaşlarımızın il seçerken stres yapması çok normal. Ama puanı bundan yüksek olan arkadaşların çok büyük bir süpriz olmadığı sürece illerin çoğu gelecek zaten. Önemli olan iyi çalışıp kurum sınavında yeterli puanlar almak inşallah. Emek veren herkesin işi tez zamanda olsun...
-
@Ragnar-Lothbrok. Tesekkur ederim hocam guzel analiz olmus.emeginize saglik.
-
@Ragnar-Lothbrok İZMİR GUY içinde söyledi:
@Themis14 Ne demek hocam elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.hatta size şöyle bir analiz yapayım.en son 2015 Mayıs Guy sınavı il tercihleri sonucunda
İzmir ili için başvuran 1000 inci adayın puanı 79,384
Manisa ili için başvuran 225 inci adayın puanı 76,463
Muğla ili için başvuran 525 inci adayın puanı 77,009 şeklindeydiManisa ile Muğlanın taban puanlarını yazmamın sebebi o seneki İzmirin taban puanıyla ilgili fikir vermesi açısındandı.Bu seneki ilanda Batı ve Güney Egede İzmirden başka il olmaması, ayrıca alım sayısının 2015'e göre 50 kişi daha az olması o seneki taban puanına göre puanları 1,2-1,5 puan yukarı atabilir.Ayrıca 2015 Mayıs Guyu o sene açılan ikinci guy sınavıydı.şu an ki guy ilanı ise 2016 kpss den sonra açılan ilk guy sınavı.Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama bu veriler tercih yaparken belki sizde fikir oluşturabilir düşüncesiyle paylaşmak istedim.
ben de Ragnar ve Totti arkadaşa katılıyorum.benim tahminim de düşük kapatmayacağı yönünde.gönül ister ki kapatsın ama zor gibi.85 le başvuracağım kısmetse
-
Genel beklentilerden daha düşük kapatacağına inanıyorum.89 la basvurcam.Sınavda güzel rekabet olacak.Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah .
-
@Ragnar-Lothbrok çevre illerin bu kez olmaması ya uçuracak izmir'i ya da çoğunluk yüksek kapar diye düşünüp 75'lere kadar düşürecek. analiziniz için teşekkürler.
-
@furkanbey İstanbul bursa kocaeli için hatta bunlara sakaryayı da katarsak marmarada muhtemelen önceki sınava benzer bir senaryo gerçekleşecek.bazı iller düşük kapatacak ama izmir için maalesef aynı şey geçerli değil civar iller alım yapmayınca ister istemez izmire bir yüklenme olacak ama tabanın en fazla 81-81,5 arasında kalacağını düşünüyorum.fazla il var sonuçta yüksek puanlılar yurt çapında muhakkak dağılacaktır.
-
80.6 ya riskli diye yazmıcam inş benim yerime de İzmir'i kazanırsınız
-
Egeliler ege dışına çıkmayı sevmezler başka ülkeye gitmek gibi gelir onlara bilirim. Halkbank ta üç Manisalı arkadaşım İzmir sevdası nedeniyle sınavı feda etmeyi göze almışlardı. Ben de aynı şekilde. O nedenle puanım 82 olmasına rağmen İzmirden korkarım
-
91 puanla İzmir +1
-
-
İzmir şimdi bu alımda Manisada yaşayana da hitap ediyor Aydın, Muğla, Balıkesire de ege illerindekilerin gözdesi olacak zaten. Manisa ile zaten arası yirmi dakika adam orda oturup orda çalışabiliyor durum böyle olunca İzmire tüm ege illeri yüklenecek 80 üzerini görebilir geçmişte Balıkesir görmüş.
-
Mersin düşünen var mı forumda