Ankara Guy Champions Leage
-
@msaka ankara degil daha önce hic bi yer benim bildigim 80 i gecmedi. Kurum sınavı mevzu ayrı bi konu o senin başarına kalmış. Kurum sınavının cok yuksek kapatacağını düşünüyosan baska ili yazabilirsin ama sehir tercihi 86 ya kesin gelir abartiyosun biraz.
-
@msaka güven güven. Benim de gkgy çok iyi değildi p3 81 puandı heralde. Herkes inşallah istediğini alır.
-
@msaka ankara'nın riski bence kurum sınavı. Ona bi çare bulsaydık iyiydi 87 kurum sınavı nedir
-
@uzman sehir tercihinin gelecegini biliyorum zaten
-
@Econumist iyi degilmiydi yani 81 benim p3um 67 geldi:)
-
@atiye_4781 inaallah oyle bise olmaz 87 nerden cikti Allah mi soyletti acaba korkutma beni:)
-
@msaka 400 de 85 ise 155 de 87 idealdir diye düşünüyorum. Sırf bunun korkusundan yazamıyorum ankarayı.
-
Böyle spekulasyonlar olursa bu gidişle Ankara 79 ile yine kapatır.
-
@atiye_4781 sizin puan kac bu nasil bi celiskidir nasil bi durumdur yaa
-
86,2xx. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda. Spekülasyon mu değil mi bilmiyorum ama Son güne kadar kendim için bunu düşüneceğim gibime geliyor.
-
@msaka 86,2xx. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda. Spekülasyon mu değil mi bilmiyorum ama Son güne kadar kendim için bunu düşüneceğim gibime geliyor.
-
@atiye_4781 ayni durumdayiZ demek umarim 90 ustu cogunlugu ankara yazmaz da sonra pisman olmayiz niye kimse yazmiyo ankara yazacaklar nerde
-
@msaka önümüzde yirmi günlük bi süreç var. Kendi çalışmalarımıza göre şekillenir. Hiç deneme çözüyor musunuz hocam? az çok kurum sınavı için kendinizi bilirsiniz. Ne durumdasınız
-
@atiye_4781 cikmis sorulari cozeli cok oldu su an konu calisiyorum simdi yapsam ne olur hic bilmiyorum
-
@msaka çok iyi valla hocam. Ben daha yeni yeni başlıyorum. Başvuru zamanına kadar az çok anlarız kendimizi. Olmazsa daha münasip bi yer bulacağım artık kendi adıma.
-
@atiye_4781 olmazsa nereyi dusunyosunuz ankarada mi yasiyosunuz
-
84.89 ile ankara kalbimde hüzünlü bir mazi olarak kalmaz umarım:)
-
@msaka düzce'de yaşıyorum hocam ben ama ankaralıyım o yüzden ankarayı istiyorum. Korkularıma yenik düşersem düzce'ye mahkum kalacağım gibi. Şeytan ve abim sıkma kendini urfa yaz diyor ama düşüncelerim ve ben ankara olmazsa düzce'de mutabık. Bi ara A mı desem B mi desem espirisi çok dönerdi. Hepimiz o noktadayız. Sabahtan akşama planlar hayaller hayatlar değişiyor.
-
Benim de 82.99 puanım ama Ankara riskli mi sizce ?
-
geçen seneki alımında kurum sınavından 2 soru ile mülakata kalamadığım il ANKARA.. daha da yazmam.87 ile yokumm diyorum