Ankara Guy Champions Leage
-
@merimeri değil kardeşim o puana risk falan yok el insaf bu gidişle ankara 775 kişiyi dolduramicak. Ankara en fazla 82 yi görür en fazla. 85 puanlıda yazacak 90 puanlıda ankara yazmicak da nereyi yazacak bu puanları görüp kokmak mantıksız. 775 kişiden bahsediyoruz önemli olan son kişinin girdiği puan
-
@Çetin tesekkurler de insan bir tereddutte kaliyor iste
-
@merimeri kurum sınavı abartıldığı kadar yüksek kapatır mı?
-
@guyguy bence en fazla 85 olur gecen seneki gibi
-
arkadaşlar kurumun geçmiş yıl sorularını çözüyorsanız göreceksiniz bazı soruları ilk şıkkı okuduktan sonra işaretlerseniz yanlış yapabiliyorsunuz sınavda bu şekilde de bir kaç soru ve daha önce görmediğiniz özellikle muhasebe ve iktisattan böyle sorular gelebilir geliyor. en önemlisi de yanlış doğruyu götürmüyor burada ki şans faktörüyle alakalı bir durum da ortaya çıkıyor. Siz içinizi ferah tutun il tercihinizi yapın çalışmanıza devam edin eğer ki siz sınavda iyi yaparsanız zaten sorun kalmayacak aramızda bir kaç kez guy sınavına girmiş arkadaşlarımız veya mülakatlar da elenmiş arkadaşlarımız vardır elbet. Kurum sınavlarında en büyük baskı sınavda yarıştığınız rakiplerinizden değil aile ve sosyal çevreden geliyordur. sınav sonuçları açıklandığında kurum mülakatına kalmak için yeterli puanı alamadığınızda ortaya çıkacak ve şurayı yazsam oluyordu ben demiştim diyenler olacaktır ama bu sınavlara hazırlanan sizlersiniz ve bu makamları dolduracak da. sınavda başarılar
-
@maricinal yazınızın altına imzamı atıyorum :pen_fountain:
-
@merimeri Insallah.Hatta 83 bandinda kalsin lutfen
-
Madem başvurular bitiyor yerimizi alalım Ankara için ️️ Herkese başarılar cesur yürekler grubu
-
Ankaraaa sessizliğin beni ürkütüyor ankaraaa
-
bu sayfayı bu isimde açan arkadaş seni de tarih unutmayacak aldığın vebal büyük. İnsanları korkuttunuz Ankara dan kaçırdınız diğer illerin puanlarına yansıdı bi çok kişi senin ve senin gibiler yüzünden mağdur olacak.
-
@Çetin sanırım başvuru süresinde yapılan spekülasyonlar içim top 10 yapsak bu kişi ilk 3 e girer birçok ufak il beklenenden yüksek kapatırsa bu başlıktır sebeplerinden biri yazık vebal almak bu kadar kolay olmamalı. ..
-
Bncede manipile olarak 1.oldu.Ankaradan korkan İstanbul Bursa yazmış.Anlamadığım bir şey var Ankara olunca ne oluyo.Ankara da guy olanların hepsi merak etme idari hakim sayıştay denetçisi olmuyo vergi dairesinde çalışıyosum bi artısı yok.Kurum sınavı düşük bile kapatırsa şaşırmam artık
-
Tabi şu an resmi sonuçlar açıklanmadı anketler bunu gösteriyo.
-
Sonuçlar açıklandı düşük gibi dursa da yine de yazılı da şampiyonalar yerini alacaktır Ankara için