İSTANBUL GUY
-
rakipler nasılsınız yahu çok mu çalışıyorsunuz napıyorsunuz
-
@totti bam bam bam
-
@totti sorma kardes bu gidisle 90la kapatacak
-
@hobbes tövbe de
-
@napsak mumkun oldugunu düşünmüyorum ya herks yılmış vaziyette. Yune tovbe allahim
-
@hobbes evrene böyle mesajlar göndermeyelim lütfen
-
82 ile kapatacak fazla kasmayın
-
Bence kendi aramizda bunu halledelim herkes 80 yapsin biraksin
-
76 ile kapatsa da sağlam rakipler olası. Dersaneler harıl harıl çalışıyordur hak eden kazansın.
-
Sizlerin tahmin ne kaçla kapatır diyorsunuz
-
@Grimmjow 82 yada 83 olur
-
@hobbes ortalama bi sınavda bende öyle düşünüyorum zor olursa 78-80 e düşebilir kolay olursa 85-86 çıkabilir derken tüm puanları saydım galiba
-
@Grimmjow biraz oyle oldu soyle diyelim bizi listeye sokabilecek puanla kapatsin ister 75 ister 85
-
deneme biter bitmez eeeeyy istanbul, sen kimsin ya ! diye bağırma isteği sizde de oluyor mu ?
-
4t yi bıraksam mı onun derdine düştüm 70 civarı doğrum çıkıyor. Gözüme yüksek gelen bir binaya çıkıp atlama planlarım var
-
@totti bnce modunu dusurecek seylere girmee derim. Boşu boşuna stres oluyorsun belli ki zaten belli seviyedesidir .
-
@totti geçen sene hiç 80 i bulamamıştım. sınavda 85 yaptım.
aman sakın takılmayın, saymayın da yanlışlarınızı..ben öyle yapıyorum hiç stres e sıkıntıya maal verme, ne gerek var. çöz, öğren, geç.. -
-
@totti emin ol biz yazsak bizde tuttururuz. Sinav sorularina bakinca sıklari okumadan cozuyorum artik arka arkaya o kadar ayni ki . Ki gecen sene daha fazla bu sekilde olmus . Mutlaka sana bir yarari olur soru direk gelmese de şık elemende yardimci olur . Fazla da takilmamak lazim.
-
Tarih tebliğ tahakkuk tahsil edinilmiş mallar hangisi düzenleyici hesap değildir bak ben sana söyleyim çıkacakları