İSTANBUL GUY
-
İstanbul için herkes çeşitli söylentiler çıkartıyor ancak bu sene farklı olacağını düşünenlerdenim. İstanbul yazmayı düşünenler olarak spekülasyon yaratmadan bu forum başlığı altında puanlarımız ile fikir alışverişi yapabiliriz.
-
@totti bende diyordum eksik olan bir şey var. En yüksek alımın olduğu ilin başlığının en son açılması şaşırtıcı
-
İstanbul 74e kadar gerilerse hiç şaşırmam şahsen
-
O zaman yerimi alıyım şurda
-
@Antimülakat hocam genelde 2017 guy forumunda konuşuluyor ama orası çok karışacak gibi yakında
-
Çevre illerin alıma çıkması nasıl yansıyacak en önemli soru bu aslında, ya çevre illerin puanlar düşecek ya da İstanbul'un bu biraz da bizim şansımıza bağlı
-
İstanbulun sessizligi beni korkutmuyor degil nerde bu istanbulcular
-
Arkadaşlar en çok alımın İstanbul olması ve sınava 4250 kişinin girecek olması sizce kurum sınavının taban puanı için bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı oluşturur ne dersiniz ?
-
@sofuoglu İSTANBUL GUY içinde söyledi:
Arkadaşlar en çok alımın İstanbul olması ve sınava 4250 kişinin girecek olması sizce kurum sınavının taban puanı için bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı oluşturur ne dersiniz ?
hiç alakası yok arkadaşım. kurum sınavı için tehlike her yer için aynı.zaten puanlar arasında çok fark olmuyor
-
@sofuoglu bence hiç belli olmaz geçen sene aydın 50 kişi alırken 85 ile kapattı istanbul 800 kişi alırken 84 ile kapattı
-
Tabi dostlar haklısınız 2015 sınavına baktığımızda çoğu yer 80 ve üzeri bir puanla kapatmış lakin biraz daha eskilere gittiğimizde 70 ve üzeri puanlarla da kapattığı olmuş,bazı iller 72 bazıları 78 gibi,biraz değişkenlik var o yönde haklısınız.Ben de 83.4 puanla İstanbul'u yazmayı düşünüyorum,hepimizin için hayırlısı olsun
-
El mahkum ist yazcam da kurum en az +85 garantilememiz gerekiyor mülakata kalabilmek için
-
İstanbulcular İşletme iktisadı hakkında ne düşünüyorsun
-
Bende 81 puanla istanbul yazmayi dusunuyorum ama korkmuyor degilim bu ilden
-
@thequeenoftheguy bence abartıyorsunuz
-
@şengüll hocam o puanla İstanbul gelme ihtimali yüksek 80 üstü kapatırsa kapatıp dükkanı gidelim
-
@pozitifdışsallık ben yasin çobanın kitabını alayım diyorum pahalı bi kitap değil, faydası olabilir.
-
Yazam mı 78 ile gelirmi ki sürpriz olarak
-
@Ekonomist63 hocam Allahını seversen ne 74ü ya. Geçen sene 11 bindeki arkadaşım giremedi istanbulda sıralamaya bu sene 75 alan arkadaşım 17 binde. Nasıl düşecek 74e bu puan bana açıklar mısın? Üstelik bu sene alımın en çok olduğu il ve yanına yaklaşan yok. İl 5000 deki çoğunluk garanti olsun nasıl olsa sıra geliyor diye istanbul yazıyo. Bu demek değil ki ilk beşbinin altına düşmez ama 74 imkansız. Elbette bu demek değil ki 5000 altına düşmez ancak 74 puan imkansız
-
puana gore mi tercih yapicaz yoksa siralamaya gore mi