Guy şırnak
-
@fatoship benimde öyle 78.04 mü neydi 13 binlerde.Bende çok kararsız kaldım.Şırnak-Mardin-Antalya üçgeninde gidip geliyorum.Bazen İstanbul yazasım geliyor
-
@Kutyler ben Antalyalıyım ama o cesareti kendimde bulamıyorum .Antalya bu sene tehlikeli bana göre tabi ..İstanbul da beni korkutuyor .Diyarbakır riskli mi sizce ,Batman ,Maraş ?Doğu da Urfa Ve Antep kontenjan açısından da iyi fakat biri daha düşük kapatacak gibime geliyor .ama son güne karar veremem sanırım ben de ..
-
@fatoship özele bakın
-
@adam-simith 76puan ama yazmaktan vazgectim 78 79 lar bile yazacak mermiye kafa atmak isteyen cok
-
@fatoship kim ne dese de ya kendi fikridir ya da trol olupta gereksiz insan olan bazı kişilerdir bu yüzden düşünmüyorum çünkü geçmiş puanlari baz almasak dahi sirnak çevre ili çok ve genelde tercih edilmekte çekingen davranışlar bir ildir ya kişi orali olacak ya da çaresi yok mecburi yazacak kimse keyfine yazmaz ki daha oncede 26 il acildi yine sirnak urfa falan vardi arkadaşım 76 ile urfa yazdı kazandı guy oldu çok karamsar olmamak lazım fikir alınır o kadar gerisi insan kalmış daha çok nasip
-
@Umutlu-bekleyiş evet haklısınız herkes içinden gelen ili seçip iyi analiz edip geçmiş yıllardaki taban puanları ona göre karar vermeli kendisi .mardin ve Diyarbakır ile ilgili ne düşünüyorsunuz tahmini ?
-
@milton-fiedman 79 la yazilir mi hocam Allaha sen istanbul antep urfa dururken ben inanmiyorum sahsen
-
@adam-simith ben de inanmıyorum ..
-
Inanmayin arkadaşlar 79 la yazcam diyenlereoldu olcak 80 le yazcaz deyin manipüle etmeye calisiyolar
-
@adam-simith peki kaclakapatir hocam son umudumuz bu sinav
-
Arkadaşlar ders çalışın lütfen Kimse dememiş ki 79 la yazacağım diye.Kendi kendinizi korkutmayın.Ben şahsen 78 ile yazmaktan vazgeçtim hayırlı olsun Şimdi çıkıp buna da birşey derler
-
@milton-fiedman bunu bilemem hocam ama 79 da da kapatmicagi bi gercek