Tekirdag düşünenler
-
İnsanlar şu ihtimali gözden kaçırıyor kurum sizi mulakata aldığında bakacak nereyi yazmış tekirdağ nereli adanalı.adam bir iki soru ile ilerde tayin isteyeceğini anlar unutmayın kurumlar tayin isteyen personeli hic sevmez.Yazın ağrıyı ne kadar düşük kapatirsa kapatsin oncelik ağırliya mulakatta
-
Bnde yakınım diye. Ama kurum sınavını düiüncede bana doğu mantıklı geliyo en fazla 78 kapamış biçoğu
-
@selda benim puan 78.2. 2014 alımında tekirdağ da 81 le kapatmş evet. Ne biliyim millet burayı kuruum sınavı için garanti görüp yazıcaksa ben yazmıyım ya zaten 250 kişi sınava giricek 80 puanlılar dolarsa kalırız açıkta.
-
Mülakat aşamasıni da düşünürsek hiçbir yeri yazamayız :)ben kurumu düşünüyorum diye tepki alıyorum
-
Kendi içinizde muhasebenizi yapın açık konuşmak gerekirse ben anlamıyorum.izmir ve ankara harici niye insanlar memleketini veya yakinlarini veya yasamak istedikleri yeri yazmazlar. 76-78 arasi kapatacak iller ama hangisi 76 hangisi 78 olacağını imkani yok kestirmezsiniz. O yüzden yazın evinize yakin yerleri veya hayalini kurduğunuz ili oturun derse
-
@Duesenberry hocam kurum sınavı tekirdaüın yüksek kapamış işte onu diyorum. Neyin garantisi istanbul izmirle yarışmış. Hiçte düşük değil. Kurum garantisi doğudaki illerde daha fazla
-
@selda mulakatta adam sana nerelisin diye soracak sen izmiriliyim diyeceksin hayirdir agrida kimin var diyecek senden sonra ağrılı biri gelecek buraliyim ve burda kalacagim diyecek ama sen 5 yil sonra gideceksin sen olsan agriliyi mi secersin yoksa izmirliyi mi
-
-
Analiz ederken aynı alımdaki kurum sinavlari ile mukayese edin hocam 2014 ve 2015 illeri sağlıklı olmaz
-
@selda son Guy'da Şırnak Edirne'den ve Diyarbakır'dan yüksek kapattı.Bilginize..
-
@Duesenberry ankarayi istisna olarak dedim ama konyada bu kadar emin olmayin. Gecen alimda da bursalı insanlar sizin gibi düşünüp baska baska illeri yazdilar bunun muhasebesini kime neye gore yapiyorsunuz benim 4 tane ankarada arkadasim var 2 si kocaeli 1 i bursa 1 istanbul yazacak yani demek istediğim ankarali diye konyayi yazacak diye bir durum yok
-
Bir bölgeden kaç il açılmış ve kontenjan nedir ona bakmak gerek. Ben 83le doğuda yaşamak istemediğime göre optimal olanı seçmek zorundayım. Herkesin tercih gerekçesi farklı diyor ve derse dönüyorum. Herkese başarılar
-
@Hannibal yaşadığınz yere yakın ili yazın demişsiniz ya ondan dedim
-
@Duesenberry onu diyorum ben de nerden biliyorsunuz ağrının konyadan düşük kapatacağını veya tam tersi. Ama içimden bir ses urfa düşük kapatack diyor
-
@merkantilist 83 e zaten ankarayı hariç tutuyorum her yer gelir , ankara da gelir büyük ihtimal ama yinede azıcık riski var
-
@Hannibal tabiki bilemeyiz. Sadece kendi açımdan bakıyorum olaya ve konya riskli görünüyor. Bu tamamen kumar geçen sene kim derdi antalya bursa 73 le kapatr diye. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun
-
@Duesenberry amin insAllah