SAKARYA GUY
-
Hala başlığı açılmamış ben açayım bari. Sakarya yazacak veya yazmayı düşünen arkadaşlar bu başlık altında toplanalım. Fikir alışverişi yapalım.
-
memleket..fakat 125 kişi çok az bu yüzden istanbul a kaçmak zorundayım
-
sakaryanın her bir tarafını karış karış bilirim sorusu olanlara yardım edebilirim..
-
@davetsiz SAKARYA GUY içinde söyledi:
memleket..fakat 125 kişi çok az bu yüzden istanbul a kaçmak zorundayım
Memleket.. ben kaçmayıp bu riski alıyorum. İstanbul yaşanılacak bi yer değil inanın.
-
dostum istanbulun farkindayim da bir de puana göre akıllı seçim yapmak var öyle değil mi , puan 84-85 lerde olsa neyse
-
@davetsiz puanın kaçtı
-
sakaryanın her bir tarafını karış karış bilirim sorusu olanlara yardım edebilirim..
Hocam Sakarya'yı yazmayı düşünüyorum. Sapanca, merkez, karasu hangisi daha güzel
-
@ercan SAKARYA GUY içinde söyledi:
Hocam Sakarya'yı yazmayı düşünüyorum. Sapanca, merkez, karasu hangisi daha güzel
baskan sıralama olarak merkez, sapança, karasu öneririm.
merkez en güzeli sapançaya zaten gezmeye gidersin yakın..karasu da bir şey yok yazın yüzmeye gidersin arada bi o kadar -
@ercan puanınız kaç acaba?
-
baskan sıralama olarak merkez, sapança, karasu öneririm.
merkez en güzeli sapançaya zaten gezmeye gidersin yakın..karasu da bir şey yok yazın yüzmeye gidersin arada bi o kadarTeşekkür ettim
-
-
kaldı 124 sakarya yı seçme sebebiniz oraya yakın bir yerde olduğunuzdan mı?
-
@modigliani SAKARYA GUY içinde söyledi:
95 kardeşim
baskan alınma ama bu puana atanamadın mı hala ? nasıl olu bu iş..kaç sınava girdiniz mülakat sonuç beklemiyor musunuz hiç ??
-
@modigliani ben de Sakarya düşünüyorum
-
84 memleket sakarya
-
@modigliani SAKARYA GUY içinde söyledi:
95 kardeşim
baskan alınma ama bu puana atanamadın mı hala ? nasıl olu bu iş..kaç sınava girdiniz mülakat sonuç beklemiyor musunuz hiç ??
1 tane müfettişlik yedek kazandım, diğerlerinden elendim. Şuan 3 tane daha sonuç bekliyorum. Ama onlar da olmaz sanırım. Referans bölümüne arkadaşlarının ismini yazıyorsan kaç puanın olursa olsun; kazanamıyorsun.
-
İlçe sıralaması yaptık diyelim.Mülakat sonrasi puana göre mı yerlestirme yapiolar
-
@SR 80.8 ama kararsızım Sakarya gelir mi diye..
-
@2017guy SAKARYA GUY içinde söyledi:
@SR 80.8 ama kararsızım Sakarya gelir mi diye..
gelir diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar ben üniversiteyi Sakarya'da okudum gerçekten yeterli puanınız varsa ve il seçimi noktasında kararsızsanız kesinlikle tercih edin derim,çok sakin şehir ve hayat çok pahalı değil ayriyetten sosyal aktivite yönünden çok donanımlı ve Sakarya BB kültürel faaliyetler konusunda da çok aktif tiyatro,müzik,sergi vs. her yönüyle tavsiye ederim