SAKARYA GUY
-
@sofuoglu bende sau de okudum. Düşünen arkadaşlar varsa yazabilirler özellikle metropol şehirlerden gelenler için çok duzenli yeşil mavi sakin temiz bir şehir...
-
@yetkili-AĞAbey 80.8 puanım muhtemelen risk alıp yazicam.sapanca mı merkez mı sizce daha yaşanılır?
-
@2017guy merkez yazın sapanca zaten çok yakın 25 dk otobüsle
-
Sakarya yazan yda yazacak olan var mı arkadaşlar?
-
@sofuoglu SAKARYA GUY içinde söyledi:
Arkadaşlar ben üniversiteyi Sakarya'da okudum gerçekten yeterli puanınız varsa ve il seçimi noktasında kararsızsanız kesinlikle tercih edin derim,çok sakin şehir ve hayat çok pahalı değil ayriyetten sosyal aktivite yönünden çok donanımlı ve Sakarya BB kültürel faaliyetler konusunda da çok aktif tiyatro,müzik,sergi vs. her yönüyle tavsiye ederim
sakaryamıza özellikle istanbuldan üni için gelenler ilk olarak söve söve gelir, gitmeye geldiğinde yerleşmenin planını yapar
-
Şu başlığı hortlatmayın moralim bozuluyor. Sakaryada Guy benim olsun geri kalan bütün a grubu meslekler sizin.
-
@2017guy ben kesin yazacagım...hayırlısı bakalım
-
@çapkın puanınız nedir
-
@2017guy SAKARYA GUY içinde söyledi:
@yetkili-AĞAbey 80.8 puanım muhtemelen risk alıp yazicam.sapanca mı merkez mı sizce daha yaşanılır?
senin risk alma sebebin nedir ? sakaryalı mısın
-
@davetsiz SAKARYA GUY içinde söyledi:
@sofuoglu SAKARYA GUY içinde söyledi:
Arkadaşlar ben üniversiteyi Sakarya'da okudum gerçekten yeterli puanınız varsa ve il seçimi noktasında kararsızsanız kesinlikle tercih edin derim,çok sakin şehir ve hayat çok pahalı değil ayriyetten sosyal aktivite yönünden çok donanımlı ve Sakarya BB kültürel faaliyetler konusunda da çok aktif tiyatro,müzik,sergi vs. her yönüyle tavsiye ederim
sakaryamıza özellikle istanbuldan üni için gelenler ilk olarak söve söve gelir, gitmeye geldiğinde yerleşmenin planını yapar
canım memleketim ya. vallahi biz sakarya'yı özledik
-
@dersingen hocam başlık var burada. pek aktif olmamış ama olsun.
-
@Fabrizio farketmemisim başlığı hocam .farketmeseydim iyiymis puanlar hep benden yüksek
-
@dersingen hocam çok takılmayın puanlara. spekülasyonlar çok dönüyor. kalbinizin sesini dinleyin. hakkımızda hayırlısı olsun inş kazanıp yerleşmemiz hayırlıdır.
-
@Fabrizio doğru söylüyorsunz hocam zaten yaptim tercihimi.hakkimizda hayırlısı olsun inşallah