TEKİRDAĞ GUY BAŞLIĞI NEDEN HALA AÇILMADI ?
-
@HaniYaKi tekirdağ merkez hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı diğer bütün illerin fotograflari videolari var ama tekirdağ merkez sahilden başka bir yer yok gibibelediye çalışmıyor anladığım kadarıyla
-
@Hannibal sahil kenarında olduğu içindir dostum zaten iç kesimleri klasik kentleşme.
-
Bir Trakyalı olarak edirnede yaşayan biri olarak tekirdağ yazmayı düşünüyorum kısmetse. Benim tahmim de büyük ihtimal 80 altına düşer. Bu arada tekirdağ merkez ve Çorluyu öneriyorum diğer yerleri çok sakin ve çok gelişmemiş yerler maalesef. Hakkımızda hayırlısı olsun umarım herkes arzu ettiği yere yerleşebilir.
-
@HaniYaKi sahilde de pek birşey göremedim 3 tane balikcidan başka google haritalarda bile adam akıllı resim yok çorlu daha cazip geldi bana açıkçası çerkezköyde istanbula yakın
-
@Hannibal çorlu da güzeldir de işçi şehridir.ordan hesap et. zaten çorluyla çerkezköy neredeyse aynı.çorlu biraz daha büyük.tekirdağ merkez gerçekten de en güzel yeri. ancak çorluda yaşadığımdan merkez istemiyorum.
-
@Hannibal insanlar foto çekmek yerine anı yaşamayı seviyorlar demek ki dostum
-
@HaniYaKi bu durum tekirdağa özgü demek özellikle de merkezdeki halka
-
@Hannibal güzeldi
-
@Fagam91 edirne açılsaydı ben de edirne yazabilirdim, Tekirdağ Çorlu'da yaşamama rağmen
-
ben derse dönüyorum arkadaşlar, bu başlığın altındakiler olarak en başarılı başlık olmamız dileğimle, size de iyi çalışmalar
-
@HaniYaKi ben de tekirdağ yüzde 90 olmasına rağmen son gün bir çılgınlık yapıp bursa yazabilirim
-
Bir Keşanlı olarak tercih edecek arkadaşlara malkarayı en en sona yazmalarını öneriyorum. Gittiğinize gideceğinize pişman olursunuz. Sosyal hayat diye birşey yoktur ve aşırı derecede kötü bir kentleşme vardır. Girecek olanlara hayırlı olsun..
-
Keşke merkeze alsa ya. Mecburen Yazıcam bbde
-
76yla tekirdag riskine girilir mi :)))
-
@cccsss kısmet dostum.dilerim gelir.gerçekten işe ihtiyacın varsa doğu yazabilirsin ya da kpss odaklı hazırlanıp önümüzdeki sene gerçekleşecek alımları bekleyebilirsin.sonuçta 2017 kpss yeni bir başlangıç olacak, 2016 puanlılar olmayacak.
-
@HaniYaKi haklısın umarım hepimiz için hayırlısı olur
-
@Merve90 TEKİRDAĞ GUY BAŞLIĞI NEDEN HALA AÇILMADI ? içinde söyledi:
Bir Keşanlı olarak tercih edecek arkadaşlara malkarayı en en sona yazmalarını öneriyorum. Gittiğinize gideceğinize pişman olursunuz. Sosyal hayat diye birşey yoktur ve aşırı derecede kötü bir kentleşme vardır. Girecek olanlara hayırlı olsun..
Askerliğimi keşanda jandarma olarak yaptım.Arkadaşın dediği gibi malkara'dan keşan'a eğlenmeye gezmeye gelen çok gördüm.
-
Puanım 83.7 ve Tekirdağ yazacağım çok yüksek ihtimalle Aldığım bilgilere göre merkez ve çorlu gayet iyiymiş hatta çorlu ilçesi tekirdağ merkezden daha iyi durumdaymış Aklıma takılan tek şey ise kurum sınavının kaç puanla kapatacağı Bu konuda bir tahmini olan var mı
-
@alfredomas valla önce yıllarda 81 ise bu yığılmalı yoğun bekleyişin yarattığı hırs halinde yine 81 bandından aşağıda olmaz diye düiünüyorum
-
79 puanla tekirdag gelir mi arkadaşlar sizce yada ist mu yazmak daha mantıklı:(