@reisbey en somut duyum olan şifreyle girilememe olayı da gerçekleştiğine göre artık açıklanmasına çok az kaldı diyebiliriz.
Fagam91 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@madxd 5 olmasa da 3.5-4 puan kesin ekleyebiliriz. Kesin bilgi yayalım arkadaşlar
-
@sinek hocam hiç merak etmeyin ben de 65 almıştım uzmanlık yazmıştım benim de gelmedi puanlar hiç önemsenmemiş sanırım üstelik benim mülakat da çok iyi geçmişti. Bana az alan sorusu sormuşlardı onları da hepsini cevaplamıştım genel olarak sohbet havasındaydı ama şimdi görüyorum ki hata yapmışım bana çıkabilirsin dediklerinde efendim siz bana az alan sorusu sordunuz lütfen biraz daha sorar mısınız demem gerekiyormuş sanırım. Turnuvadaki bütün maçları kazanıp elenen takım gibi hissediyorum kendimi. keşke en azından neye göre yetersiz gördüklerini yazsalardı sonuç sayfasında çünkü alan bilgisi çok sormadılar az soruyu da çok iyi cevapladım neye yetmedim acaba onun merakı içindeyim ama öbür dünyada helalleşiriz artık. Kazananları tebrik ederim . Keyfini çıkarın ve hakkını verin otelin. kalın sağlıcakla.
-
RE: Edirneli misiniz?
@antimülakat Sormaz ki bilsin ,sorsa bilirdi ; bilmez ki sorsun , bilse sorardı...
-
Arkadaşlar çok takılmayın bence yok 47’ymiş yok 57 ‘ymiş. Eğer öyle bir soru gelirse sizin konu hakkında az çok fikir sahibi olup olmadığınıza bakarlar cevabın tam olması yok virgülden sonraki kısım vs çok da önemli değil takılmayın böyle şeylere. Mülakatları devam edenlere kolay gelsin. Herkes için hayırlısı olsun hakeden kazansın.
-
@ceska arkadaşlar eğitim antalyada olucak bu bilgi genel müdürlükte çok net bir şekilde konuşuluyor. istanbul diyenler tahmin ediyorlardır muhtemelen.
-
@reagan arkadaşım gereksiz yere kompleks yapmışsın gerek yok bu kadar alınganlığa. Burada edebiyat parçalamıyoruz ve günlük konuşma dilinde yazıyoruz bir nevi (normalden biraz daha dikkat etsek de.) Servis görevlisine servisçi dese nolur demese nolur nedir bu alınganlık? Müfettiş yardımcılarına da teftiş diyoruz onlar da mı alınsın hayır bana müfettiş yardımcısı deyin mi desin.
-
@secret bu gidişle şubelere mayıs sonu haziran başı gibi başlıycaz herhalde ertelene ertelene. Nisana kaldıysa nisan sonuna kadar ancak açıklanır. 1 buçuk ay oldu mülakatım biteli galiba bir o kadar daha bekliycem. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. Ben giderek daha karamsar olmaya başladım.
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@audit ilanı okuyacak 30 saniyeniz yok ama forumlarda takılmaya vaktiniz var sanırım.
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@beyhude böyle bir anlam çıkaramadım ben sadece işe başladıktan sonra 6 aya kadar feragat edebilirsiniz demek istemiş.
Fagam91 tarafından gönderilen son iletiler
-
@theserpent hocam bu süreçle alakalı en sağlıklı bilgileri sizlerden öğreniyoruz çok teşekkür ederiz. Nisan ayında başlamış olur muyuz sizce tahmin ya da duyumunuz var mıdır?
-
@generalgeneral kesinlikle haklısınız çok özür diliyorum bazılarına hakettiği cevabı vermemek lazım burası en nihayetinde bilgilendirme yeri kavga yeri değil.
-
@merasim34 ah canım benim biraz yds çalışsaydın keşke ya içinde kalmış sanki küçümsemeler falan hayırdır? Olsun azimle çalışırsan senin de olur neden olmasın tabi kpss yi de ihmal etme ikisinle de dengeli olman lazım.
-
@adigeah19 5500 u geçik alıyorlar ama vergi dilimine giren maaşları daha düşük olduğu için yılın son aylarında aynı miktarda bile alsak bizimkisi daha fazla düşecektir. Bu temel ücretin seviyesiyle alakalı bir durum.
-
@adigeah19 ben de öyle düşünüyorum hocam maaş konusunda ilk aylarda 6000 civarı yılın son aylarında da 5000 civarı olmak üzere ortalama 5 buçuk civarı olabilir . tabi yds c seviyesi için. A ve B seviyeleri için bu ortalama daha da yüksek olucaktır.
-
@generalgeneral kesinlikle öyle olması gerekiyordu haklısınız harfiyen katılıyorum size
-
@bluephantom Hocam yeni alımın kesinleşmesinin bizim alımla alakalı kafanızda ne gibi soru işaretleri oluşmasına yol açtı onu anlayamadım
-
@generalgeneral arkadaşlar tamam kabul çok beklettiler ve özlük haklarının net olarak belli olmaması çok kötü bir durum oldu ama yok alımı beğenmediler galiba yok bizi yıldırmaya çalışıyorlar yok alım iptal olmasını istiyorlar minvalinde sözlerin ben gereksiz olduğunu düşünüyorum. Evrak teslimi biteli 2 ay oldu olmadı ve zaten bu süreçlerin normali iibf için konuşuyorum 3 ay civarıdır. 2 ay olanını da gördüm 4-5 ay sonra başlayanını da gördüm. Ki muhtemelen biz maksimum evrak tesliminden sonraki 3-4 ay içinde başlamış olacağız.Bu acelenin ve karamsarlığın biraz abartılı olduğunu düşünüyorum.
-
@generalgeneral hocam illaki eve ya da komşuya gidilecek diye bir şey yok muhtara gidip de halledilebiliyor muhtarınızla da irtibata geçmenizi tavsiye ederim.
-
@beyhude böyle bir anlam çıkaramadım ben sadece işe başladıktan sonra 6 aya kadar feragat edebilirsiniz demek istemiş.