Edirneli misiniz?
-
Ne Edirne muhabbeti dönmüş burda yaa
Bak polisi ararinnn . Edirneliler toplanmis dirinn
-
@shady1 edirneliler elden gidiyeahhh:D
-
O şey değil miydi ya: Edirneli limi? Kuruçaylı mı? Rina Rina Rina, Rina Rina Rina. Bu arada Kapıkule Sınır Kapısı Yunanistan'a değil Bulgaristan'a açılır. Bu da Edirne ile ilgili büyük bir anektod olarak yerini alsın!
-
@antimülakat aramıza yeni Edirneliler katılmış :):)
-
@yirmidört uzunköprü gerçekten uzun mu
-
@genclerbirlikli uzunköprü adından da anlaşılacağı üzere köprüsünün uzunluğundan alır adını. Bu köprünün en büyük özelliği taştan yapılmasıdır ve dünyanın en uzun taş köprüsü olma özelliği taşır. Meriç nehrinin bir kolu olan ergene nehrinin üzerinde yükselen bu köprü anadoluyla balkanları bağlayan tek köprü olma özelliğini de taşır. Not: Edirneliyim ve Hatta ilçesi uzunköprülüyüm . Dip not: Guyda da tercihim Edirneden yana olucak
-
@fagam91 bilgiler için teşekkürler hocam
@yirmidört koş koş edirneli bulduk
-
Bu yil piyango Edirneye vurdu
-
Edirne candir gerisi heyecan ..
-
@genclerbirlikli tercih öncesi etkilemek istemem kimseyi ama ( hiç etkilememis halim bu oldu malesef ) Edirne candır
-
@yirmidört boyle reklamı para versen yapamazdın hocam
-
Son kamyon arkasi sozumu deyip bu basligi terkediyorum :D................
.. edirneliysen hersey degilsen hicbiseysin .....
-
@genclerbirlikli Şaşkınım zaten konunun buralara gelmesine
-
Başlıktakilere seri ciğer getirin:D
-
Telefonum kapalı. işe gitmedim . evde yokum. edirneli de değilim. aman allahım sakın başıma bişi gelmiş olmasın.
umarım bi delilik yapmam. -
Edirneli Edirneli olalı böyle zulüm görmemiştir
-
Ben Edirneli değilsem, sen Edirneli değilsen, nasıl çıkar Trakyalılar aydınlığına Hiç düşündüğün oldu mu, düşünmeye vaktin oldu mu, düşünmeye vaktin oldu da düşünmeden geçtiğin oldu mu?
-
@antimülakat Sormaz ki bilsin ,sorsa bilirdi ; bilmez ki sorsun , bilse sorardı...
-
Başlığı açan arkadaşın ruh hali :
https://www.youtube.com/watch?v=4WXhQrkcJ5I
Ben bu başlığı neden açtım, niçin açtım... bunu izaha gerek yok
-
Başkent Edirne'de taşınıyormuş, anayurda geri dönüyoruz hayırlı olsun!