GUY VAN YAZANLAR
-
Dusunenler ????
-
@brkn 76,513 ile yazdım ben. İnşallah sıraya gireriz. Senin puanın kaç usta ?
-
@brkn puanım 77.12 van yazıcam memleketim erciş inş. bu sefer de yükselmez puanlar alımı az bu beni korkutuyor
-
@crazyman12 ben de ercişliyem ercişin neresinden kardeş ? Benim puanım da 76.41 memleketi yazsam mı diye düşünüyorum. Alımı bi 30 kişi yapsalar iyiydi 15 az gibi ama gelir ya bize
-
@Telafuz tekevlerdeyim yaz gitsin baksana çok il var ama hep ürkütüyor insanı kendi toprağını yazmak en mantıklısı inş. gelir sen neresindesin
-
@crazyman12 Çınarlı ama istanbulda yaşıyorum ben yaptım deminden tercihimi önce erciş sonra merkez olarak seçim yaptım. Sen nasıl yaptın sıralamayı ?
-
@brkn ben de başvurusu yaptım an itibari ile puanım P35 de 75.978 benim anlamadigim Bitlise niye alım yapılmıyor Adilcevaza yakın diye ercişi Seçicem bu sene puanlar yüksek kapatırsa şaşırmam
-
@Telafuz aynen önce erciş sonra merkez seçtim
-
76.73 ile van yazdim ben de merkez sonra erciş sectim nasil van guzel mi insallah hepimize gelir de kurtuluruz issizlikten arkadaşlar toplanan bu konu altında iyi olmuş ben de niye açmadilar diyorum. Ustat puanlar değişir mi bu sene bilmem ama 2016 KPSS sinde sıralama çok değişti bana bir çok yer yüksek kapatacak gibi geliyor. Tirsiyorum ak biraz daha çalışsaydım bi 79 80 alaydim rahat rahat yapardım tercihimi
-
78.10 ile van yazdim ben de gözüm yemiyor diğer illeri yazmayı herkes istabul bursa yazıyor Antalya hatay izmir ankara yazim diyorum insan korkuyor garanti olsun istiyorum baksanıza millet hep 80 üstü mübarek van da gelmezse tukureyim böyle şeyin içine
-
77.326 Van yazdim baslarim yok arkadaş şuraya bak konulara giriyorum herkes mi 80 85 puan alır Batı Akdeniz ege yazsam millet akın etmiş mübarek Karadeniz hep 5 e bağlamış Doğu illerinden birini yazayım diyorum aklıma van yattı daha da elimi sürmücem kalack bu şekilde van da gelmezse artik ne diyeyim ...
-
Ulan sizin yuzunuzden tercihimi değiştircem abi gidin başka il seçin gözünüzü seveyim. Puanım 75,23 ama yetmez bu gidişle gidin. Diyarbakır yazın Mardin yazın Allahım Yarabbim ya Şırnak yazıcam gelirse de gelmezse de !
-
guy van başlığı en son 9 gün önce açılmış kimse bişey yazmamış.ne hikmetse hepsi bugün yarım saat arayla yazmış kandırmayın milleti
-
@yusuf18 hocam bunlar trol.inanma
-
@buket af buyur trol olan kim ? Her halta trol trol deyip duruyorsunuz ! Puanım kritik ben ne yapabilirim van yazdim deyince trol mu oluyorum. Memleketimi yazmam mi trolluk tövbe yarabbim ya
-
batman a gittim geldim sonra muşa sonra vanda karar kıldım ve yazdım hayırlısı artık yanıltmak gibi olmasın diye puan paylaşmıyorum nasip kısmet bu işler.
-
@brkn hayırlısı olur inşallah hakkımızda ben de di batman ile van arasında ikilem kaldım ama memleketim diye vanı yazdım. İnşallah burada toplanan herkez kazanır.
-
inş
-
Trol mü var ya şöyleleri tam bi sopalık ne trolü tercih yapmaya il mi bıraktılar cildirtmayin beni bir de cins cins konuşup yok trol yok şu her konunun altında bu mevzu dönüyor zaten sizin gibiler yüzünden insanlar ne yazacağını bilemez oldu şuna bak hele ya hiç sevmediğim üslupla gelmiş beni karalıyor yusuf üzgünüm ama yazmak zorundayım sonuçta bir karar vermem lazım kismette ne varsa o olur ne eksik ne fazla neyse o
-
@hüseyin1993 Kusura bakmayın ulan diye konuştum bilmiyorum sizin yalandan yorum yazdığınız sandım. Siz de haklısınız benim de 78 77 puanım olsa garanti altına almak isterdim ne diyebilirim ki cidden hangi konuyu açsam 80 82 ile adamlar tercih yapmış hiç yapılmayacak ili bu yüzden insan sinirleniyor. Ben de zaten değiştim ili Diyarbakır yazdım 75.23 ile umarım orası gelir.